Oyuncu Ahsen Eroğlu seçim sonucunu hazmedemedi! Türkiye'yi terk ediyor

Son olarak 'Menajerimi Ara' dizisiyle ekranlarda yer alan Ahsen Eroğlu, 28 Mayıs seçim sonucunun ardından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Muhalif tarata olduğu bilinen Erdoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farklı yenmesini hazmedemediğini ve ülkeyi terk etme kararı aldığını açıkladı.

'Kızlarım İçin', 'Kuzgun', 'Anne' gibi yapımlarda rol alan ve şimdilerde Netlix'ta yayımlanacak olan bir filmde oynayan sözde sanatçı Ahsen Eroğlu, Başkan Erdoğan'ın 28 Mayıs zaferi karşısında hazımsızlık yaşadı. Seçimde görev aldığı bilinen Eroğlu'nun mağlubiyet sonrası yaptığı paylaşım magazin gündeminde viral oldu. Eroğlu, Türkiye'yi terk etme kararı aldığını belirterek başka ülkelerde olmayan bir medeniyete sığındı.

Ahsen Eroğlu

Ahsen Eroğlu

Tolga KarelİLİŞKİLİ HABERTolga Karel'den seçim zaferi sonrası 'Erdoğan'ın oyu %20'yi geçemez' diyenlere tokat gibi cevap!

"ÜLKEYİ TERK EDİYORUM" DİYEREK MANİPÜLE HAREKETİ!

"Bana gitme vakti göründü" ifadeleriyle vatandaşlar üzerinde manipüle çalışması başlatan Eroğlu, paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bugün sandık başında dürüstçe çalıştım. Sağ, sol demeden herkese yardım ettim. Etmeye çalıştım değil ettim. Çünkü ben böyle öğrendim. Kuralların dışına çıkılmasın diye çok çabaladım. Buna rağmen her şey karman çormandı. Sesini yükseltip azarlamaya kalktılar. Her iş bilmeyenin tek bildiği bağırmak olduğu için maalesef dayanabileceğim son noktaya gelmiş bulunuyorum. Söz verdiğim insanlara, iş arkadaşlarıma sözümü yerine getirip kendimi geliştirmek için çözüm yolları bulmaya gideceğim. Ne zaman olur bilemem. Ama insan gibi yaşama hakkı istiyorum. Karşımdaki insanın gözünde ayrımcılık görmek istemiyorum. Neyse bu böyle uzar gider. İçinde sevgi ve dürüstlük olan herkese sarılıyorum efenim Sevgiler."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Binali Yıldırım'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na mesaj: "Yine ka-zan-dık bir tanesi"

Ünlü isimlerden Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik mesajları!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimlerden Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik mesajları!

BİR YORUM YAPIN 120

Bilal 10 ay önce

Bunlara oyuncu deyin ama sanatçı demeyin, Ülkemden defol fit senin gibi hainlerin hazımsızların bu ülkede yeri yok

........... 10 ay önce

bir sanatçıyı hatırlıyorum aynı bu şekilde fransaya gitmişti hatta vatandaşlıktanda çıkmıştı sonrada avrupadaki ağır pandemi ve ekonomik krizde tekrar vatandaşlığa alınıp Türkiye'ye geri dönmek için çok yalvardığını hatırlıyoruz......

Mehmet 10 ay önce

İnşallah geri gelmezsin.Bu vatan Çanakkale şehirlerinin. satılmış,ötekileşmişlerin kendinden olmayanları soymayanların değil çünkü.İslam diyarının toprağı;kürdün lazın Çerkez’in Arab’ın türkün diyarı

Bjk1903 10 ay önce

Cürmüm kadar yeri bile belli olmayan bu şahıs sanatçı mı? Gitsede gitmesede yeri belli olmiyacagi için yolu açık olsun. Bunlar kim siyaset kim...?

fatih 10 ay önce

inşallah daha da gelmezsin eğer Türkiye ye gelirsen bu insan müsveddesinden vize istenmelidir.

Yorumların Tümünü Okuyun