Ayşe Bugay geliniyle davalık oldu! Fidan Bugay: Beni tehtrit ediyorlar

Umur Bugay'ın eşi Ayşe Bugay, şiddet gördüğünü önere sürerek oğluna geçtiğimiz aylarda dava açmış, uzaklaştırma kararı ile gündeme gelmişti. Şimdi ise Ayşe Bugay, gelini ile davalık oldu.

Hafızalara kazınan dizilerin senaristliğini üstlenen merhum Umar Bugay'ın eşi Ayşe Bugay, geçtiğimiz aylarda oğlunun bipolar bozukluk hastası olduğunu ileri sürerek uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Bu konu hakkında açıklama yapan oğlu ise "Babamın koruma kalkanı aradan çekildiğinde korkunç bir şeyle karşı karşıya kaldım." diyerek hamile eşi ile Lüleburgaz’da bir tanıdığının yanına yerleştiğini söylemişti. Yaşanan bu olaylardan sonra Ayşe Bugay, şimdide gelini ile mahkemelik oldu. 

Bugay ailesinde şok gelişme! Ömer Bugay annesi hakkında konuştu! Babana bir şey olursa seni...İLİŞKİLİ HABERBugay ailesinde şok gelişme! Ömer Bugay annesi hakkında konuştu! Babana bir şey olursa seni...

Ömer Bugay ve Eşi Fidan Bugay

Ömer Bugay ve Eşi Fidan Bugay

Oğlu Ömer Bugay'ın eşi Fidan Bugay bir kaç aylık hamile olduğunu söyleyerek; kayınvalidesi ile görümcesinin çocuğu istemediğini ve bu yönde kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü. Hürriyet'te yer alan bilgiye göre bu süreçte koruma talebi isteyen Fidan Bugay, kayınvalidesi Ayşe Bugay'a dava açtı. Ayşe Bugay, karara itiraz etti. Fakat mahkeme, itirazı reddetti. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Esat Yontuç'tan Acun Ilıcalı'ya eğlenceli doğum günü kutlaması! "Tutamadım kendimi"

Serenay Sarıkaya ile Metin Akdülger yeniden bir arada! "Kimler Geldi, Kimler Geçti"

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya ile Metin Akdülger yeniden bir arada! "Kimler Geldi, Kimler Geçti"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0