Asiye Dinçsoy seçim sonucunu hazmedemedi! Merve Dizdar kervanına o da katıldı

28 Mayıs'ta gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferi ile sonuçlanan seçim sonrası sonucu hazmedemeyen kervanına katılan bir isim de oyuncu Asiye Dinçsoy oldu. Cannes'da ödül alırken ülkesini kötüleyen yandaş oyuncu Merve Dizdar'ın izinden giden Dinçsoy, konuşması sırasında seçim sonucu hakkında "karanlık günler" benzetmesinde bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük coşkuyla kutlanan 17.seçim zaferi, muhalifler adına büyük hüzün ve hayal kırıklığı oluşturdu. Başkan Erdoğan'ın karşısına aday olarak çıkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağına dair içlerinde umut ışığı bulunduran özellikle muhalif ünlüler seçim sonrası propagandalara başladı. Son olarak CHP yandaşlığı ile bilinen oyuncu Merve Dizdar'ın Cannes Film Festivali'nde Türkiye'yi kötülemek adına yaptığı konuşma gündem olurken, Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali'nde "Bilge Olgaç Başarı Ödülü" verilen Asiye Dinçsoy da aynı kervena katılarak kötüleme propagandalarına başladı.

Asiye Dinçsoy

Asiye Dinçsoy

"KARANLIK GÜNLER" BENZETMESİNDE BULUNDU

Seçim sonucunu hazmedemeyen Dinçsoy, sahneye göz yaşları içerisinde çıkarak "Çok karanlık dönemlerden geçiyoruz. Belki de geçeceğiz. Bu karanlık döneme evet diyen kız kardeşlerimize bir şey söylemek istiyorum. Eğer bir gün bize ihtiyacınız olursa biz her zaman buradayız. Umarım ihtiyaç duymayacağınız bir şeye evet demişsinizdir. Ama ihtiyacınız olursa her zaman arkanızda durup mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Seçim sonrası konser korkusu yaşayan muhalif Hayko Cepkin'in konser takvimi gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Seçim sonrası konser korkusu yaşayan muhalif Hayko Cepkin'in konser takvimi gündem oldu!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 7

adem 10 ay önce

bunları böyle konuşturabilmek için uyduruk bir ödül veriyolar galiba.

Yolcu 10 ay önce

Yorum yazarsan bu TIYATORACILARI adam insan zannederler kendilerini. Bunlar hepsinin Dedeleri Makariosdur.Akopyanda Dayilaridir bu Cibilliyetsizlerin.......

Asi ihtiyar 10 ay önce

ağlamak size çok yakışıyor.

dedem 10 ay önce

bu sözde sanatcı sayet ulkemız sartlarından memnun degılse, hemen hıc durmadan ulkemızı terketsın.bIZIM O TIPLERI TASIMAYA HIC MI HIC NIYETIMIZ YOK.

ahiret 11 ay önce

asiyeye'de yolu gösterin sende istediğin yere git al biletini

Yorumların Tümünü Okuyun