Seçim sonrası konser korkusu yaşayan muhalif Hayko Cepkin'in konser takvimi gündem oldu!

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce konsere gelen vatandaşlarına "Son konserimiz olmaması için hepiniz sandıkta ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz." diyerek izleyicileri galeyana getiren muhalif şarkıcı Hayko Cepkin'in konser takvimi belli oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

14 Mayıs'ta ilk turu ve 28 Mayıs'ta ise ikinci turu gerçekleştirilen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17'inci zaferiyle sonuçlanan tarihi seçimin geride bırakılmasının ve ardından gözler bazı ünlü isimlere çevrildi. Seçim öncesi adaylar çalışmalarını sürdürürken, seçmenler de partiler için oy çağrılarında da bulunmuştu. Bazı ünlü isimlerin bu süreçteki tutumları da oldukça dikkat çekmişti. Özellikle muhalif sanatçılar tarafından sık sık gerçekleştirilen oy çağrısında dikkat çeken isimlerden biri de şarkıcı Hayko Cepkin olmuştu. Seçim öncesi gerçekleştirdiği konser esnasında izleyicileri adeta galeyana getirerek seçim korkusu yaşadığı dile getiren ve muhalif parti adına oy çağrısında bulunan Cepkin'in seçim sonrası yayınlanan konser takvimi gündem oldu.

Hayko Cepkin

Hayko Cepkin

Hayko Cepkin’den Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı!İLİŞKİLİ HABERHayko Cepkin’den Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı!

SEÇİM SONRASI KONSER TAKVİMİ BELLİ OLDU!

Seçim öncesinde verdiği konserde "Seçimden önceki son konserimiz olduğu için böyle bir liste yaptık. Belki bundan sonra hiç söyleyemeyeceğimiz şeyleri son kez söyleyelim dedik." diyerek konser korkusu yaşadığı belirten ve "Hepiniz sandıkta ne yapacağınızı biliyorsunuz." diyerek halka adeta muhalif parti çağrısı yapan Cepkin'in seçim sonrası yayınlanan konser takvimi dikkat çekti. Seçim sonrası konser verememe korkusu yaşayan şarkıcının konser takviminin yoğunluğu sosyal medyada gündem oldu.

KAFALARI KARIŞTIRDI

Seçim öncesinde CHP için oy çağrısında bulunan muhalif şarkıcı, seçimlerden sonra kafaları karıştıran açıklamalarda bulunmuştu. Sık sık muhalefet çağrısı yapan Cepkin, seçim sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında yer alan ve her seçim olduğu gibi bu seçimi de yine kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısında bulunmuştu. CHP yandaşlığı ile bilinen muhalif şarkıcı seçim sonrası konser takvimiyle olduğu kadar Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklama ile de dikkat çekmişti.

Hayko Cepkin ve Kemal Kılıçdaroğlu

Hayko Cepkin ve Kemal Kılıçdaroğlu

Hayko Cepkin'in provokasyon çabaları boşa çıktı! Cevap Bakan Ersoy'dan geldi

İLİŞKİLİ HABER

Hayko Cepkin'in provokasyon çabaları boşa çıktı! Cevap Bakan Ersoy'dan geldi
Yunus Günçe pişkinliğe devam ediyor! "Hiç fena değiliz" paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Yunus Günçe pişkinliğe devam ediyor! "Hiç fena değiliz" paylaşımı
Asiye Dinçsoy seçim sonucunu hazmedemedi! Merve Dizdar kervanına o da katıldı

İLİŞKİLİ HABER

Asiye Dinçsoy seçim sonucunu hazmedemedi! Merve Dizdar kervanına o da katıldı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 27

Türkiye 10 ay önce

Biraz şerefin haysiyetin varsa iptal edersin o konserleri yada efendi efendi attığın iftira için özür dilersin..!

Sakarya5403 10 ay önce

Bu tipe baktığımda çok şükür cumhur tarafındayım diye binlerce kez şükrettim.Allah muhafaza....

Bjk1903 10 ay önce

Pardon da bu son konseri kimin cumhurbaskanı döneminde yaptın. Merak ediyorum sanki 20 yıldır hiç konser vermiyormuş gibi.

yakup 10 ay önce

bunun türü ney ben birşeye benzetemetim bileniniz varsa bi aciklama yababilirmi

Toplam 3 beğeni

kimki 10 ay önce

hayko'nun seçim umurunda mı,bunlar millet ittifakına ait belediyelerden konser kapabilme çabası, korkma hayko 21 yıldır sahnede öküz gibi bağıranlara bir şey olmadı

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun