Müzisyen Ümit Besen'in acı kaybı! Ümit Besen'in babası son yolculuğuna uğurlandı

Söylediği birçok müzikle hafızalara kazınan oyuncu ve müzisyen Ümit Besen'den acı haber geldi. 94 yaşında olan babası Fikret Besen'i kaybetti. Ünlü sanatçının babası dün son yolculuğuna uğurlandı.

Türk müziğinin efsane isimlerinden biri olan Ümit Besen 80'lerin unutulmaz hit müziği "Nikah Masası" adlı şarkıyla hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde ise sessizliğini koruyan Ümit Besen baba acısıyla sarsıldı. 94 yaşında hayata gözlerini yuman Fikret Besen, bugün evinde hayatını kaybetti.

Ümit Besen

Ümit Besen

ÜNLÜ SANATÇI BABASINI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Ümit Besen babasını son yolculuğuna Asri Mezarlık Camisi'nde düzenlenen cenaze töreni ile uğurladı. Törende ünlü sanatçıyı yakınları yalnız bırmakmadı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Fikret Besen'in naaşı mezarlıkta defnedildi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Orhan Atak'dan Selçuk Bayraktar'lı "Adamm" paylaşımı! F16'ya verdiği tepki...

Karayip Korsanları ve Siyah Giyen Adamlar'ın aktörü Sergio Calderon 77 yaşında öldü!

İLİŞKİLİ HABER

Karayip Korsanları ve Siyah Giyen Adamlar'ın aktörü Sergio Calderon 77 yaşında öldü!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0