Buket Aydın'dan AK Parti seçmenini eleştiren ünlülere tokat gibi cevap!"Siz kimsiniz kardeşim?"

Ünlü sunucu Buket Aydın, haftalık programda seçim sonuçlarını hazmedemeyen ünlüleri eleştirdi. Aydın, AK Parti seçmenini küçümseyen ve algı propagandası yapan sözde sanatçılara "FETÖ'cülerle torbaya gireceğime ölürüm daha iyi" diyerek sert çıkıştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci tur seçimlerini kazanmasının ardından CHP yanlısı ünlü isimler hüsrana uğradı. Ünlü sunucu Buket Aydın halkı hedef alan bazı muhalif sanatçıların bu tutumları karşısında çok sert tepki gösterdi.

Buket Aydın

Buket Aydın

"FETÖ'CÜLERLE TORBAYA GİRECEĞİME ÖLÜRÜM DAHA İYİ"

Aydın, Cumhur İttifakı'na oy veren vatandaşlara saldırmaktan ve küçümsemekten imtina etmeyen CHP'li seçmene sözleriyle sert çıktı.

'Bir şeyler görüyorum, bazı sanatçılar, sanatçı mı oyuncu mu ne diyeyim onlara… "Ben yüzde 48’in içindeyim, çok mutluyum. Yüzde 48’iz, çok mutluyuz biz." Ondan sonra dönüyor: “Bunlara bak, oy verenlere bak, cahil, çoban. Aysun Kayacı’nın bir lafı vardı, kızcağız söyledi, o da üstüne yapıştı, "Dağdaki çobanla benim oyun bir mi?" "Bak ne kadar haklıymış gördün mü? Senin seçmenin konuşmayı bile bilmiyor. İlkokul mezunu bile değil. Biz evimizdeyiz, ben sizin için üzülmüştüm ey halk, soğan bile alamıyorsunuz." Ya siz kimsiniz kardeşim ya? Devletin bekası gündemdeyken kimse yediği ekmeği sorgulamaz. Atatürkçü olduğunuzu söylüyorsunuz ya, Atatürk gelse gerçekten sizin suratınıza tükürür. Kurtuluş Savaşı bu ülkede böyle kazanılmadı, tamam mı? Sizin o torbaya girdiğiniz teröristler, o FETÖ’cülerle torbaya gireceğime utancımdan ölürüm daha iyi. Ben yüzde 52’yle torbaya girerim kardeşim, senin o aşağıladığın çobanla, senin o ilkokul mezunu bile değil diye aşağıladığın kardeşimle aynı torbada olmayı tercih ederim, senin gibi teröristlerle aynı torbada olup övüneceğime.

69 yaşındaki Arif Verimli 30 kilo verdi! Son halini herkesi şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

69 yaşındaki Arif Verimli 30 kilo verdi! Son halini herkesi şoke etti

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 34

YUSUF 9 ay önce

CHP LİLERE CEVAB DAHİ VERMEYE DEĞMEZ............ONLARA 5 YIL SONRA CEVAB VERECEĞİZ... tamam

Hatibo 9 ay önce

Helal olsun sana

Toplam 2 beğeni

Aciz_Bir_Kul 9 ay önce

Senin Allahına gurban...

Toplam 4 beğeni

Yakup 9 ay önce

Ne diyeyim. Ömrün günün uzun olsun. Allah seni cennetine koysun. Ağzına sağlık sevgili kardeşim..

Toplam 3 beğeni

layn 9 ay önce

Siz kimsiniz layn? tek tek tanımam alayınızı

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun