Tuğçe Tayfur babası Ferdi Tayfur'la çekilmiş karesini paylaştı! Yorum yağmuruna tutuldu

Son günlerde sosyal medyada paylaşımlarıyla gündeme gelen Tuğçe Tayfur bu defa babası usta sanatçı Ferdi Tayfur ile yıllar önce çekilmiş olduğu bir karesini paylaştı. Baba-kızın nostaljik paylaşımına sosyal medyada yorum yağdı.

Geçtiğimiz günlerde "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bıraktığını açıklayan Tuğçe Tayfur, fotoğraflarını da sosyal medyadan kaldırarak gündem olmuştu. Her açıklaması ve paylaşımı gündem olan Tuğçe Tayfur takipçilerini geçmişe götürdü.

BABASININ KOPYASI!

Ünlü isim babası Ferdi Tayfur ile yıllar önce çekilmiş olan karesini takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin bu paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte o kare...

Tuğçe Tayfur babası ferdi Tayfur ile paylaşım

Tuğçe Tayfur babası ferdi Tayfur ile paylaşım

Tuğçe Tayfur'da 'Aynı babası', 'Babasının kopyası', 'Nasıl da güzelsiniz' gibi yorumlar yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hülya Avşar'dan trafik sorununa çözüm! Yazlıkta kullanmak için özel araba aldı

Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar!

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0