Amine Gülşe ve Mesut Özil'den evlilik yıl dönümü kutlaması! "Diğer yarım..."

2019 yılında nikah masasına oturan eski futbolcu Mesut Özil ile Miss Turkey 2014 birinci güzeli Amine Gülşe evliliklerinde 4.yıllarını tamamladı. Yıl dönümlerine özel romantik ve nostaljik paylaşımlarda bulunan çiftin paylaşımları büyük ilgi gördü.

Futbol kariyerini sonlandıran eski futbolcu Mesut Özil, şimdilerde evli ve güzeller güzeli iki kız babası olarak bir hayat sürdürüyor. 2019 yılında, 2014 Miss Turkey birincisi Amine Gülşe ile nikah masasına oturan Özil'in Ela ve Eda adında iki kızı bulunuyor. Özel hayatlarını gözden uzakta yaşayan çiftin sosyal medyada paylaşımları da büyük ilgi görüyor. Mutlu evliliklerini dolu dizgin bir şekilde devam eden çift sosyal medya hesaplarından yaptıkları romantik paylaşımlarla evlilik yıl dönümlerini kutladılar.

Mesut Özil ve Amine Gülşe

Mesut Özil ve Amine Gülşe

Mesut Özil eşi Amine GülşeİLİŞKİLİ HABERMesut Özil eşi Amine Gülşe'ye aşkını haykırdı: Seni tüm kalbimle seviyorum!

4. EVLİLİK YIL DÖNÜMLERİNE ÖZEL NOSTALJİK PAYLAŞIMLAR:

"DİĞER YARIM..."

4. evlilik yıl dönümlerini kutlayan çift sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundular. Eskiye dönen Amine Gülşe, eşi ile düğün karesini paylaşarak "Senle bir ömür boyu böyle aşkla yan yana yürüyelim diğer yarım, seni çok seviyorum iyikim" notunu düştü.

Amine Gülşe evlilik yıl dönümü

Amine Gülşe evlilik yıl dönümü

"HAYALLERİMİN KADINIYLA EVLENDİM"

Eşiyle düğün gününe özel bir video paylaşımında bulunarak yine eskiye giden, nostaljik ve romantik bir paylaşımda bulunan Mesut Özil ise paylaşımına "4 yıl önce bugün hayatımın en özel günlerinden biriydi: Hayallerimin kadınıyla evlendim! @GulseAmine Her zaman yanımda olduğun için ve bana iki harika ve güzel çocuk verdiğin için teşekkürler! Sonsuza dek: Bay & Bayan Özil" yazdı.

Mesut Özil evlilik yıl dönümü

Mesut Özil evlilik yıl dönümü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Kadir Ezildi'ye yakandı! Bakın ilk ne söyledi

Dilan Polat'tan 60 bin TL'lik pasta isyanı! Eşinin doğum günü için...

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Polat'tan 60 bin TL'lik pasta isyanı! Eşinin doğum günü için...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0