Aslı Enverin son hali şaşırttı! Hamilelik hakkında itirafta bulundu

7,5 aylık hamile olan Aslı Enver'in son hali herkesi şaşırttı. Karnı burnunda olan Enver, hamilelik hakkında itirafta bulundu. İlk çocuğunu kucağına almanın heyacanını anlatan Enver, 'Her şey yolunda' dedi.

İstanbullu Gelin dizisi ile akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Aslı Enver,  Berkin Gökbudak ile 12 Kasım 2022'de dünya evine girmişti. Mutluluğu Gökbudak da bulan ünlü oyuncu, kısa süre sonra ilk çocuğuna hamile kalmanın heyecanını sevenlerine duyurdu.

Aslı Enver

Aslı Enver

Dijital bir platforma çektiği 'Arayış'ın özel gecesine katılan Aslı Enver, son haliyle dikkat çekti. Hamilelik hakkında muhabirlerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Aslı Enver

Aslı Enver

"HERŞEY YOLUNDA"

Giyindiği bol kıyafetle dikkat çeken Aslı Enver, hamilelik süreci ve nasıl geçtiği konusunda muhabirlerin sorularını yanıtladı. "Her şey yolunda. Süreç gayet güzel gidiyor." demekle yetindi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sinan Akçıl'dan takdir toplayan açıklamalar: "Ülkemizi güzel anlatalım"

Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan'dan üzen haber! Usta sanatçı 86 yaşında hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan'dan üzen haber! Usta sanatçı 86 yaşında hayatını kaybetti
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0