Cedi Osman depremzede çocuklarla buluştu! Okul bahçesindeki sönük topu görünce duygulandı

Milli basketbolcu Cedi Osman, Hatay'da depremzede çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla uzun uzun sohbet edip, oyunlar oynayan ünlü isim, "Yaşadığımız acının büyüklüğü ne olursa olsun, düştüğümüz yerden hep birlikte kalkacağız." dedi.

NBA'in yıldız takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman, geçtiğimiz günlerde asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesine gitti. 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde büyük hasar alan Hatay'da çocuklarla bir araya gelen ünlü yıldız, depremzedelerle tek tek ilgilendi.

Cedi Osman

Cedi Osman

Tüm günü okulda çocuklarla oynayarak geçiren Cedi Osman, bir okulun bahçesinde sönük basketbol topu bulunca duygu dolu anlar yaşadı.

Cedi Osman deprem bölgesine gitti

Cedi Osman deprem bölgesine gitti

"DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN HEP BERABER KALKACAĞIZ"

Çocuklarla geçirdiği anlardan karelerini sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü basketbolcu, şu ifadelere yer verdi:

"6 Şubat hepimizin kalplerinde silinmeyecek acılar bıraktı. Şehirlerimiz yıkıldı, insanlarımızı kaybettik. Tüm ülke birlik olduk yaralarımızı sarmaya çalıştık. 6 Şubat gecesinden bu yana, acıyla umut ele ele verdi bu topraklarda. UNICEF ile bölgedeki çocuklarımızla buluşmak için Antakya’ya gittim. Bir okulun önünden geçiyorduk. Arabayı durdurdum ve okulun bahçesine girdim. Zaman çok öncesinde durmuş gibiydi. Derken köşede bir yerde havası inmiş bir basketbol topu çarptı gözüme. Belki okul takımının antrenmanlarını yaptığı bir toptu, belki mahallenin ‘ileride basketbolcu olmak isteyen’ çocukları koşuyordu peşinden bir zamanlar. Onlarca şey geçti aklımdan, arabaya tekrar bindim. Tüm gün çocuklarla oynadık, onların hayallerine, umutlarına ortak olmaya çalıştım. Yaşadığımız acının büyüklüğü ne olursa olsun, düştüğümüz yerden hep birlikte kalkacağız. Ve o güzel şehirlerimizi, çocuklarımızla birlikte kuracak, sokaklarında tekrar basketbol oynayacağız. Hep birlikte yapacağız…"

Cedi Osman Hataya gitti

Cedi Osman Hataya gitti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Masterchef Allstar'ın yeni jüri üyesi belli oldu! Somer Şef'in yerine gelecek o isim...

Hollywood Vampires İstanbul konserinin gelirini depremzedelere bağışladı!

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood Vampires İstanbul konserinin gelirini depremzedelere bağışladı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0