Muhalif oyuncu Nurseli İdiz muhalefeti yerden yere vurdu! "Ayrıştırmayı laik kesim başlattı"

Muhalif olduğu bilinen oyuncu Nurseli İdiz, muhalefeti eleştiri yağmuruna tuttu. Türkiye'deki ayrışmanın sebebi olarak laik kesimi işaret eden İdiz, "Müslüman bir ülkede yaşıyoruz" diyerek başörtüsü hakkında da çarpıcı açıklamalara yer verdi.

Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle verdiği mücadeleyle gündeme gelen oyuncu Nurseli Ediz, muhalefet ve insanların seçim tercihleri hakkında Günaydın'a konuştu. İdiz, Türkiye'deki asıl ayrışmayı, içinde bulunduğu laik kesimin "Bu iktidar toplumu ayrıştırıyor" diyerek çıkardığını belirtti. Bunun da başörtüsü yasağıyla başladığını belirten oyuncu, muhalif kesimi gerçekçi bulmadığını dile getirdi.

Nurseli İdiz

Nurseli İdiz

"HER DAKİKA ÇIPLAK KADIN GÖRMEKTEN FENALIK GELDİ"

Türkiye'nin muhafazakarlaştığı yönündeki söylentilere inanmadığını söyleyen İdiz, "Her dakika çıplak kadın görmekten bana fenalık geldi. Sadece sosyal medyada değil, sokakta da öyle… Artık donla, sütyenle dolaşıyorlar. Görünce hayretler içinde kalıyorum… Bu arada her şey (dizi ve filmi kastediyor) çekiliyor, oynanıyor. 'Yok İran olacağız, yok Afganistan gibi olacağız' diyenler gerçekçi değil…" ifadelerini kullandı.

Nurseli İdiz muhalefeti eleştirdi

Nurseli İdiz muhalefeti eleştirdi

"MÜSLÜMAN ÜLKEDE BAŞÖRTÜ TARTIŞMASI BANA ÇOK SAÇMA GELİYOR"

Türkiye'deki ayrıştırmayı, başörtü yasağıyla muhalefetin başlattığını söyleyen oyuncu, röportajında şu açıklamalara da yer verdi:

"Türkiye'de ayrıştırma aslında başörtüsü tartışmasıyla başladı. Ben sol görüşlü bir kadınım, CHP Gençlik Kolları'nda da yer almıştım. Hayatım boyunca doğru gelmeyen şeyi açıkça söylerim. Şimdi bu iktidar kaç yıldır işbaşında, toplumu ayrıştırıyor diye şikayet eden laik kesim başlattı ayrıştırmayı. Başörtüsü yasaklarına ilk günden beri karşıydım. Başörtüsü yasaklarını çok saçma ve gereksiz görmüştüm. Müslüman bir ülkede yaşıyoruz, isteyen örtünür, isteyen örtünmez. Benim muhafazakar camiadan da yakın arkadaşlarım var, laik kesimden de. Kim neye inanıyorsa öyle yaşasın. Ben sol görüşlü de olsam inançlı bir kadınım. Müslümanlık en gelişmiş, en hümanist dindir. Rahmetli kayınvalidemin ana dili Arapçaydı. Kuran Kerim'i de hatmetmişti. Onun sayesinde Kuran'ı defalarca okudum. Ne zaman sıkıntıya düşsem okurum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Engin Akyürek "Zamansız" adlı kitabının imza gününde sevenleriyle buluştu!

7 yıllık aşkta mutlu son! Kavak Yelleri'nin Efe'si Dağhan Külegeç ve Tuğba Aytaş düğün yaptı

İLİŞKİLİ HABER

7 yıllık aşkta mutlu son! Kavak Yelleri'nin Efe'si Dağhan Külegeç ve Tuğba Aytaş düğün yaptı
Emine Erdoğan on binlerce çocuk işçinin hayatını kurtardı! Tek çağrısı yetti

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan on binlerce çocuk işçinin hayatını kurtardı! Tek çağrısı yetti

BİR YORUM YAPIN 7

Konyalı 10 ay önce

Tebrikler nurseli Hanım. gerçekleri açıkca söylemişsiniz.

durum 10 ay önce

doğru tespit.

Önce Vatan. 10 ay önce

Nurseli haklısınız bizde bir TÜRK insanı olarak sol kesimdende örtülü insana karışmaması ayrıştırıcılık orada başlıyor, ben karşımdakilerin açık giyinmesine laf söylemiyorum, o benim kapalı halime söz etme hakkını nereden buluyor?bu vatanı korumak için açık kapalı olması gerekmiyor.

Kasapdukkani 10 ay önce

Sokaklarda et görmekten midemiz kalkti

Zafer 10 ay önce

Biraz geç kalınmış bir açıklama.

Yorumların Tümünü Okuyun