Emine Erdoğan on binlerce çocuk işçinin hayatını kurtardı! Tek çağrısı yetti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, çocuk işçiliği hakkında topyekün çağrıda bulundu. Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hayata geçen projeyle 21 bini aşkın çocuğun hayatı kurtarıldı.

Emine Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Uluslararası Çalışma Örgütü'nün (ILO), 2018'den bu yana yürüttüğü çocuk işçiliğiyle mücadele çalışmalarına öncülük etmiş, 23 Mart 2018'de düzenlenen Çocuk İşçiliği ile Mücadele Deklarasyonu imza töreninde "Çocuğun yeri ne sokak, ne tarla, ne fabrikadır! Çocuğun eline, en çok kalem, defter, kitap yakışır" sözleriyle kurumlara çağrı yapmıştı.

Emine Erdoğandan çocuk işçiliği hakkında topyekün çağrı

Emine Erdoğandan çocuk işçiliği hakkında topyekün çağrı

Emine Erdoğan İLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan 'Orman Okulu' projesini hayata geçiren Samsun Canik Belediyesi'ni tebrik etti

EMİNE ERDOĞAN'DAN ÇOCUK İŞÇİLERE ANNE ŞEFKATİ

Eğitim almaları gerekirken çalıştırılarak istismar edilen çocuklara Türkiye Cumhuriyeti Devleti şefkat elini uzattı. Çocuk işçiliğiyle mücadele kapsamında geliştirilen birçok projeye Emine Erdoğan öncülüğünde bir yenisi daha eklendi. Bu noktada Erdoğan'ın, Türkiye'de fındık hasadında çocuk işçiliğinin önlenmesi için yaptığı çağrı etkili oldu.

Muhalif oyuncu Nurseli İdiz muhalefeti yerden yere vurdu! "Ayrıştırmayı laik kesim başlattı"

İLİŞKİLİ HABER

Muhalif oyuncu Nurseli İdiz muhalefeti yerden yere vurdu! "Ayrıştırmayı laik kesim başlattı"

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

zafer gülten 11 ay önce

iyide,gaha az önce İstanbul-İkitelli Mehmet Akif Mahallesi çöp konteryırının orda çöpten atık toplayan 14-15 yaşlarında çocuk gördüm.koca iki terkerli arabasını zar zor çekiyordu.

konuk 11 ay önce

Emine Erdoğan hanıma çok teşekkür ediyoruz. Ama milli eğitim müfredata da bir el atılmalı.