Okan Bayülgen'in yeni saç stili görenleri şoke etmişti! Sebebini açıkladı

Ünlü komedyen Okan Bayülgen, Johnny Depp'in solisti olduğu Hollywood Vampires grubunun İstanbul'daki konserinde görüntülenmişti. Bayülgen, daha görülmemiş saç stiliyle görenleri şaşkına çevirmişti. Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ünlü komedyen saçıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin basın mensuplarına sitem etti.

Ünlü komedyen Okan Bayülgen, geçtiğimiz hafta İstanbul'da gerçekleşen ve hınca hınç dolan Johnny Depp konserine gitmişti. Bayülgen yeni tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çekmiş, magazin basınının en çok konuşulan isimleri arasında olmuştu. Nişantaşı sokaklarında dolaşırken kameralara yakalanan komedyenin şimdiyse de kafasını kazıttığı görüldü. Bu durumu şapkayla kamufle eden ünlü isim, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ''Yapmayın ya, böyle sokakta olmuyor. Biz eski arkadaşız sizinle'' diye sitem etti.

Okan Bayülgen

Okan Bayülgen

''TARZ İÇİN DEĞİL''

Bayülgen yeni imajıyla ilgili de tüm merakları giderdi. Komedyen, ''Tarz için değil, oyunla ilgili bir durum bu. Biliyorsunuz yazıp, yönettiğim ve oynadığım 'Richard' oyunum var. Bir de yeni sezonda 'Drakula' projesi var yeni. Ben de Drakula'yı oynayacağım. İyi bir kadrosu olacak herhalde. Tiyatro işleri için koşturuyorum arkadaşlar'' şeklinde konuştu.

Okan Bayülgen

Okan Bayülgen

Pınar AltuğİLİŞKİLİ HABERPınar Altuğ'dan eşiyle ilgili dikkat çeken itiraf! "Senden iğreniyorum..."

DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE GÖRÜLMEMİŞTİ!

Konser öncesi kameralara yansıyan Okan Bayülgen yeni saç stiliyle eski Galatasaraylı futbolcu Ümit Davala'yı hatırlattı. Başının yalnızca orta kısmında saç bırakan ünlü şovmenin kalan yerleri ise kazıttığı görüldü.

Okan Bayülgenin yeni saç stili Ümit Davalayı hatırlattı

Okan Bayülgenin yeni saç stili Ümit Davalayı hatırlattı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Cömertliğiyle kalpleri ısıttı! Bankaya yatan parayı çok bulan yaşlı kadın...

Nuri Alço intihar etmek isteyen genci işte böyle ikna etti! Yeşilçam'ın yıldızı o gence...

İLİŞKİLİ HABER

Nuri Alço intihar etmek isteyen genci işte böyle ikna etti! Yeşilçam'ın yıldızı o gence...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 4

Amaçsız 10 ay önce

iMAJMIŞ, bide halka model örnek olacak, ne hale getirdiler milleti, Gökkuşağı çanta, saç boynunda eşarp, giyim Tam bi Rezillik.

sultan 10 ay önce

tencere dibin kara benimki senden kara al birini vur ötekine

Cesur 10 ay önce

Neden bu adamı hiç sevemedim?

TIRIS 10 ay önce

Pembe çantada yakışmış !

Toplam 2 beğeni