İbrahim Tatlıses İzmir'de yanan rezidans dairesi için isyan etti! "Ben 5 kuruş vermem"

Geçtiğimiz ay İzmir'de meydana gelen büyük yangında bir rezidans adeta yok olmuştu. Rezidansın sitesinde bir dairesi bulunan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, olayla ilgili yaşanan son gelişmelere adeta isyan etti.

İzmir'in Narlıdere ilçesindeki Folkart Narlıdere Sitesi'nde geçtiğimiz an çıkan yangında sitede yer alan daireler kül olmuştu. Ekipler tarafından havadan ve karadan müdahale edilen yangın 8 saat sonra kontrol altına alınabilmişti. Büyük hasar meydana getiren ve sitenin yok olmasına sebep olan yangında bir maddi kayıp da ünlü türkücü İbrahim Tatlıses almıştı. Yangının çıktığı sitede bir rezidans dairesi bulunan Tatlıses olayla ilgili olarak "Folkart'ta oturan bütün komşularıma geçmiş olsun. İki gün önce geliyordum İzmir'e. Uçaklarda yer yok diye gelemedim. Herkese geçmiş olsun. İnşallah can kaybı olmaz. Gelen mala gelsin" açıklamasını yapmıştı. Ünlü türkücü olaydan bir ay sonra yeni açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses İzmirİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses İzmir'deki büyük yangından kıl payı kurtuldu! Ünlü sanatçıdan ilk paylaşım...

"GENÇLİĞİM YANDI..."

İlk açıklamasında cana geleceğine mala gelsin diyerek teselli bulan Tatlıses yaşanan son gelişmelerden sonra kendini tutamadı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan ünlü türkücü "Herkese geçmiş olsun. Eviniz yanmış; ben diyorum evimiz yansa iyi benim gençliğim yandı 45 senede aldığım ödüllerim yandı ev ne ki 5 sene vergi rekortmeni olup aldığım ödüller yandı. Hâlâ siteyi yapanlar suçlu olduğu halde 'maliklerden nasıl para alırızın peşinde! Ben 5 kuruş vermem" ifadelerini kullanarak adeta isyan etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'e küçük hayranlarından yoğun ilgi!

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0