Seda Demir'in acı günü! "17 senelik canımın bir parçasını..."

Yaprak dizisinde canlandırdığı Sedef karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Seda Demir kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Demir, kedisi Yumuk'u kaybettiğini yaptığı paylaşımla duyurdu.

Son olarak Survivor yarışmasına katılarak adından söz ettiren oyuncu Seda Demir, 17 yıldır aynı evi paylaştığı kedisi Yumuk'un hayatını kaybettiğini duyurdu.

KÖTÜ HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU!

Demir, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ''17 senelik canımın bir parçasını, yeşil gözlü oğlumu Yumuk'umu toprağa gömdüm bugün'' ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu sözlerine şu şekilde devam etti. 

“Erdem Akdoğan sen olmasan başaramazdım. Allah razı olsun. Bazı şeyler bir günlük ama yardım istemek, o anı paylaşmayı istemek bir ömürlük. Kimler kimler arandı, bir canım ciğerim Erdem abim 'aaa' demeden geldi. Yumuk giderken bile öğretti bana öğreteceğini meleğim. Nurlar içinde uyusun. Gideceği yerde mutlu ve huzurlu olsun.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Johnny Depp İstanbul'da konakladığı otelden işte böyle ayrıldı! Hayranlarından yoğun ilgi...

Nurseli İdiz'e 'laik kesim'den linç kampanyası! Gerçekler acı geldi

İLİŞKİLİ HABER

Nurseli İdiz'e 'laik kesim'den linç kampanyası! Gerçekler acı geldi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

coşkun 10 ay önce

türkiye yasta sanırım çok üzüldük çok

Hacı dedem 10 ay önce

Allah akıl fikir versin.