Nurseli İdiz'e 'laik kesim'den linç kampanyası! Gerçekler acı geldi

Muhalif oyuncu Nurseli İdiz, "Bu iktidar toplumu ayrıştırıyor" diyen laik kesimi eleştirmişti. Sokaklarda çıplak kadın görmekten sıkıldığını belirten oyuncunun başörtülü kadınların özgürlüğünü kısıtlayan kesimi eleştirmesi muhalif kesimin zoruna gitti, sosyal medyadan harekete geçtiler.

Laik kesim, ayrıştırma çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Günaydın'a konuşan oyuncu Nurseli İdiz'in açıklamaları muhalifleri ayağa kaldırdı. Toplumda ayrışmayı laik kesimin başlattığını ve bunun da 21 yıl önce uygulanan başörtüsü yasaklarıyla başladığını söyleyen İdiz'in bu sözleri bir kesimi rahatsız etti.

Nurseli İdiz Twitterda TT oldu

Nurseli İdiz Twitterda TT oldu

Muhalif oyuncu Nurseli İdiz muhalefeti yerden yere vurdu! İLİŞKİLİ HABERMuhalif oyuncu Nurseli İdiz muhalefeti yerden yere vurdu! "Ayrıştırmayı laik kesim başlattı"

GERÇEKLER ACI GELDİ!

Muhalifleri acı gerçeklerle yüzleştiren İdiz, açıklamasının ardından Twitter'da TT oldu.

"Ben sol görüşlü bir kadınım" diye konuya giriş yapan Nurseli İdiz, şu tespitte bulunmuştu: "Bazıları 'Bu iktidar, toplumu ayrıştırıyor' diyor. Bence bu şikayeti dile getiren laik kesimin kendisi ayrıştırmayı başlattı. Bu da başörtüsü yasağıyla yapıldı."

Nurseli İdiz

Nurseli İdiz

Ayrıca İdiz röportajında, "Türkiye muhafazakarlaşıyor deniyor ama yok öyle bir şey. Her dakika çıplak kadın görmekten bana fenalık geldi. Sadece sosyal medyada değil, sokakta da öyle… Artık donla, sütyenle dolaşıyorlar. Görünce hayretler içinde kalıyorum… Bu arada her şey (dizi ve filmi kastediyor) çekiliyor, oynanıyor. 'Yok İran olacağız, yok Afganistan gibi olacağız' diyenler gerçekçi değil…" ifadelerine de yer vermişti.

Seda Demir'in acı günü! "17 senelik canımın bir parçasını..."

İLİŞKİLİ HABER

Seda Demir'in acı günü! "17 senelik canımın bir parçasını..."
Bağcılar’da dünyanın en büyük filografi çalışması yapıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Bağcılar’da dünyanın en büyük filografi çalışması yapıldı!

BİR YORUM YAPIN 5

Okan24 10 ay önce

Ya atv de yada trt dizi teklifi bekliyordur.

yuh 10 ay önce

daha beteri de var ist kozyatağında bayar caddesinde tesadüfen gördüm geçen yaz sütyenden beter iple geziyor kadının biri ya sokakta yuh dedim ip ya ip kardeşim ip ben şok oldum utandım da o öyle gezmeye utanmıyor

böyle 10 ay önce

tam ortasından konuşmuş kitabın. işlerine gelmeyince yaygara koparırlar anca.

Toplam 1 beğeni

Akpartili 10 ay önce

Kendisi 25 yıl önce Antalya İmam Hatip lisesinde başörtülü avcılığı yapmıştı TV programında

Adnan 10 ay önce

Gerçekleri duymak bazılarının zoruna gidiyor. Ama gerçeğin acı bir tarafı var

Toplam 1 beğeni