Ivana Sert'ten kan donduran açıklama! "Şampuanıma asit koydular"

Ünlü modacı Ivana Sert katıldığı programda yaptığı açıklamayla herkesi şoke etti. Sert'in Şampuanıma asit koydular" itirafı kan dondurdu.

Modacı Ivana Sert Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programının konuğu oldu. Aynı zamanda Stil İkonu yarışmasında jüri üyeliği yapan Sert, programda kan donduran itiraflardan bulundu. 

Ivana Sert

Ivana Sert

"ŞAMPUANIMA ASİT KOYDULAR"

Türkiye'ye geldiği dönemde yaşadığı zorluklardan bahseden ünlü modacının yaptığı açıklama herkesi şoke etti. İşte, Ivana Sert'in açıklamaları;

"Dilini bilmediğim insanların arasındaydım. Yaptığım işin sonunda nasıl olacağını bilmiyordum. Bizim sektörde çok kıskançlık vardı. Mankenlik evinde 2-3 kız birlikte kalıyorduk. Banyodaki şampuanım içine asit koymuşlardı. Kullanmadan önce koklayınca anladım. Çok iş alıyorum ve kazanıyorum diye kızlar kötü olmamı istediği için yapmış. Beni Allah korudu. Bazen çok şeyler yaşadım. Ben hep iyi niyetli olmaya çalışıyorum çünkü insanların psikolojisi bozuk olabilir iyi bir dönemde olmayabilir. Bugüne kadar kimseye kötü niyetle bakmadım."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eda Ece skandal sözleri sonrası konuyu Atatürk'e bağladı! "Mizah yaptım"

Hollywood'da grev var! Star Wars ve Avatar'ın devam filmleri ertelendi

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood'da grev var! Star Wars ve Avatar'ın devam filmleri ertelendi

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0