Ebru Şallı EYT'den emekli oldu, kendi manşetini verdi!

Sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, Nişantaşı'na görüntülendi. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Şallı, EYT'den emekli olduğunu "Ebru Şallı emekli oldu" manşetiyle duyurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Nişantaşı'nda görüntülenen Şallı'nın basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı. Keyifli halleriyle dikkat çeken ünlü isim EYT'den emekli olduğunu söyledi.

Ebru Şallı

Ebru Şallı

Gözaltına alınan Ebru ŞallıİLİŞKİLİ HABERGözaltına alınan Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, lüks otomobilini vererek hapisten kurtuldu

"7 BİN 500 TL MAAŞIM VAR"

45 yaşında olan Ebru Şallı da Emeklilikte Yaşa Takılanlar listesine giren ünlüler arasında yer aldı. Emeklilikle ilgili tüm işlemlerinin tamamlandığını belirten Şallı, "EYT'liydim. Başvurdum ve emekli oldu. Emekli maaşım 7 bin 500 TL… Bayram olmadan bayram ikramiyesi geldi. Onu şu an harcamadım" dedi.

Öte yandan basın mensuplarından Uğur Akkuş ile gelen soruları da şu şekilde cevapladı:

Uğur Akkuş ve Ebru Şallı

Uğur Akkuş ve Ebru Şallı

"UĞUR İFADE VERDİ, SORUN YOK"

Eşinin gözaltına alınmasıyla ilgili konuşan Şallı, "Benim de gözaltına alındığım haberleri çıktı. Ben de mecburen evden video çekip açıklama yaptım sosyal medyada… Konunun benimle alakası yok. Uğur'un bir işi ile ilgili ifade vermesi gerekiyordu. Burada olmadığı ve ifadeyi veremediği için konu zorunlu ifadeye düştüğü için direkt ifadesini verdi. Sorun yok, ifadesini verdi çıktı" şeklinde konuştu. Şallı, daha önce boşanmanın eşiğinden döndüğü Akkuş ile evliliğinde bir problem olmadığını da sözlerine ekledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mabel Matiz'den ödül töreninde LGBT propagandası! Ödülünü...

BİR YORUM YAPIN 0