Berna Laçin'i konuk eden Paris Büyükelçisi Ali Onaner görevinden alındı

Yaptığı provokatif paylaşımlarla halkı kin ve düşmanlığa sürükleyen oyuncu Berna Laçin'i şeref konuğu olarak davet eden Ali Onaner, Paris Büyükelçiliği görevinden alınıp yerine Yunus Demirer getirildi.

Hükümeti kötüleyerek sosyal medyadan provokatif paylaşımlarda bulunan oyuncu Berna Laçin, bu kez Paris Büyükelçiliği’ni ziyareti ile gündeme gelmişti. Laçin’in neden elçiliğe davet edildiği tartışma konusu olmuştu.

Berna LaçinİLİŞKİLİ HABERBerna Laçin'e tepki çeken davet! Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu

TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Laçin'in elçilikteki davete katılması sosyal medyada da eleştiri konusu olmuştu. Oyuncu ise yaptığı paylaşımda "Paris'te kendi bayrağımızın altında bulunmak Büyükelçimiz Sn. Ali Onaner daveti ile muhteşem sanatçımız Gülsin Onay dinletisine geldik" ifadelerini kullanmıştı.

PARİS BÜYÜKELÇİSİ ONANER MERKEZE ÇEKİLDİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, büyükelçilere yeni görev yerlerini tebliğ etti. Laçin'i onur konuğu olarak elçilikte ağırlayan Ali Onaner, merkez çekildi; yerine Türkiye'nin Bratislava Büyükelçisi Yunus Demirer atandı.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

Mehmet gültekin 10 ay önce

Nadixa krem yüzümüze sürdükten kaç dakika sonra ýıkaya biliriz

YETER ATMACA 10 ay önce

Sn. Ali Onaner artık emekliliği isteyebilir. Bizim mahallede ona iş yok.

ORHAN DOĞRU 10 ay önce

çok güzel olmuş.

Dede Diyor 10 ay önce

Gümüş yüzük taktığı için, kapıcısının tanımlamasıyla, daha nice eften püften bahanelerle, meslekten atılan nicelerini hatırlarız. Kimse mızmızlanmasın.

Ömer Halim Özdemir 10 ay önce

Bize 2000 elmas gönder

Yorumların Tümünü Okuyun