Ali Kınık'tan Melek Mosso'ya sert sözler: Zavallı kızcağız

Sanatçı Ali Kınık, bir ödül töreninde yaptığı "özgürlük" adı altındaki konuşmasıyla gündeme gelen sanatçı Melek Mosso'ya "Zavallı kızcağız" dedi. Ali Kınık, geçen hafta Mosso'ya gönderme yaptığı "Bu ülkede sanatçının özgür olmadığı hangi alan var?" sözleri sonrası tepkilerini Amasya'da sahne aldığı konserde de sürdürdü.

Sanatçı Ali Kınık, bir ödül töreninde yaptığı "özgürlük" temalı konuşmasıyla gündeme gelen sanatçı Melek Mosso'yu hedef alarak sert ifadeler kullandı.

"BU BİR SİSTEM, O ZAVALLI KIZCAĞIZ DA BUNU UYGULAYANLARDAN"

Ali Kınık, geçen hafta Mosso'ya gönderme yaptığı "Bu ülkede sanatçının özgür olmadığı hangi alan var?" sözleri sonrası tepkilerini Amasya'da sahne aldığı konserde de sürdürdü. Yavuz Selim Meydanı'nda binlerce vatandaşın katıldığı konserde milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yaparak , Melek Mosso ile ilgili şu sözleri söyledi:

"Bu bir sistem. O zavallı kızcağıza demişler ki, 'Elinize LGBT bayrağı alır sallarsanız, 13-15 yaşındaki Türk çocuklarına ahlaksızlığı öğütlerseniz, istediğiniz yerinizi açın, istediğiniz şeyleri söyleyin derseniz, siz konserlere gidersiniz, siz meşhur olursunuz.' O zavallı kızcağız da bunu uygulayanlardan biri" diye konuştu.

SAHNEDE İZMİR MARŞINI OKUDU

12-22 Haziran Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde Amasya Belediyesinin düzenlediği konserde sevilen eserlerini seslendiren Ali Kınık, vatandaşlarla birlikte söylediği İzmir marşıyla konserini tamamladı. Konserin sonunda Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik ve MHP İl Başkanı Şuayip Ak, sevilen sanatçıya günün anısına hediyeler verdi.

Kılıçdaroğlu Melek Mosso, Cem Yılmaz ve Şahan'ı böyle tarif etti! "Yalakadan sanatçı olmaz"

İLİŞKİLİ HABER

Kılıçdaroğlu Melek Mosso, Cem Yılmaz ve Şahan'ı böyle tarif etti! "Yalakadan sanatçı olmaz"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

cengiz 10 ay önce

sanatçı imiş !!!!! şarkıcı şarkıcı .

Nazlı 10 ay önce

İzmir marşı tencere dibin kara senin ki benden kara

ahmet yılmaz 10 ay önce

zavallı dediğiniz insan zavallı değil öncelikle.insana saygısı olmayanlar zavallı olamaz.düşünceye, inanca saygısı olmayanın zavallı olma hakkı da yoktur.sende onun kadar suçlusun beyefendi