Kılıçdaroğlu Melek Mosso, Cem Yılmaz ve Şahan'ı böyle tarif etti! "Yalakadan sanatçı olmaz"

Kemal Kılıçdaroğlu, AK Partili sanatçı Hülya Avşar hakkında "Yalakadan sanatçı olmaz" demişti. Kılıçdaroğlu'nun 10. kez mağlubiyete uğramasının ardından gözler tüm CHP'li ünlülere çevrildi. Haber7 muhabiri Yavuz Selvi, Yazar Ahmet Anapalı'ya konuya ilişkin görüşlerini sordu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kübra Şenal
Yasemin.com / Özel

14-28 Mayıs 2023 seçimi süreci Kılıçdaroğlu'nun yürüttüğü politika ve bazı muhalif ünlülerin iktidar seçmenine karşı yaptığı hakaretler, halk arasında infiale sebep olmuştu. Bu süreçte; özgürlük naraları atanlar, başkalarının özgür iradelerine karışır oldu. Bu da AK Partili seçmene karşı hakaret ve küfürler yağdırılarak yapıldı. Kılıçdaroğlu'nun, iktidarı destekleyen sanatçıyı 'sanatçı' olarak görmeyip "Yalakadan sanatçı olmaz" diyerek kendi seçmenini AK Partilere karşı kin ve nefret duymaya yönlendirdiği anlaşıldı. Ancak Kılıçdaroğlu, Hülya Avşar'a sarf ettiği bu sözü muhalif kanaldan birçok isme de söylemiş oldu! Melek Mosso, Şahan Gökbakar, Tarkan, Cem Yılmaz, Fazıl Say gibi bütün CHP'li ünlüler Kılıçdaroğlu'nun tabiriyle 'yalaka' oldu.

Kılıçdaroğlu Hülya Avşar için yalaka demişti

Kılıçdaroğlu Hülya Avşar için yalaka demişti

Yazar Ahmet Anapalı, seçim öncesi ve sonrasında muhalif kesimden olan bazı ünlülerin iktidar seçmenine yönelik hakaretlerini, Yasemin.com için değerlendirdi.

Ahmet Anapalı

Ahmet Anapalı

"AYDIN OLMA HASTALIĞI VAR"

Seçim öncesi ve seçim sonrası süreci değerlendiren Anapalı, 'aydın'lık yarışının olduğunu belirterek "Tanzimat'tan beri bizim bünyemize bulaşan bir hastalık var. Aydın olmanın birinci şartı; kendi milletini, kendi devletini, kendi vatanını küçük görmek... Bu hastalık maalesef Tanzimat'tan bu yana varlığını sürdürmektedir. Bugünün sanatçıları da aydın olmayı Zeynep Beşerler'in deyimiyle bu milleti "gerizekalılık" ile itham etmekte görüyorlar. Bu ülkenin ana muhalefet partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da AK Parti'ye oy veren sanatçıları, "Yalakadan sanatçı olmaz" diye tarif etti. On sanatçıdan ikisi AK Parti derken, sekizi CHP dedi. Cem Yılmaz, Fazıl Say, Şahan Gökbakar, Berna Laçin, Zeynep Beşerler, Pınar Deniz, bunlarda yalaka mıdır? Böyle bir sıkıntı var. Kendisi gibi düşünmeyenleri neredeyse insan olarak dahi görmeyen bu güruh, toplumdan ne kadar uzaklaştıklarının farkında değiller. Yazık demeden öteye gidemiyorum." açıklamasında bulundu.

Ahmet Anapalının Yasemin.coma özel röportajı

Ahmet Anapalının Yasemin.coma özel röportajı

CHP KENDİ SEÇMENİNİ KANDIRDI!

Öte yandan yalan anketlerle CHP'nin kendi seçmenini kandırdığını ifade eden Anapalı, muhalefetin AK Partili seçmene duyduğu kini şu şekilde aktardı:

"Bu ülkede AK Parti'yi desteklemek, hükümeti desteklemek, "Ben Covidim, ölümcül bir hastalığım var. Uzak durun" gibi bir şey ile doğru orantılı görüyorlar. Onları biz kandırmadık. Onları kendileri kandırdılar. Halk TV, Sözcü TV, Oda TV, Cumhuriyet ve türevleri öyle bir ülke pompaladılar ki kendi yandaşlarına,"%60 ile geliyoruz, bitiriyoruz, tutuklayacağız, yargılayacağız, evlatlarına kadar hesap soracağız" gibi bir takım kin dolu sözlerini seçime bir kaç ay kala, "Helalleşiyoruz sözü" ile soslayıp insanlara sundular. İnsanlar buna inanmadı. Bu "Çok fazla oy ile geliyoruz" aldatmacasına inananlar, 28 Mayıs akşamı inanılmaz bir şok ile kendilerine geldiler. Muhtemelen hala gelememişlerdir. Her gün 15 tweet atan bazı sanatçıların, 28 Mayıs'tan beri bir tek tweet atmadıklarını görüyor ve üzülüyorum. Biz onları yargılamayacağız, sürmeyeceğiz, kaçırmayacağız, hapse atmayacağız. Bu ülke hepimizin..."

Ali Kınık'tan Melek Mosso'ya sert sözler: Zavallı kızcağız

İLİŞKİLİ HABER

Ali Kınık'tan Melek Mosso'ya sert sözler: Zavallı kızcağız

BİR YORUM YAPIN 4

Doğan 10 ay önce

Ahmet bey teşekkür ediyorum.

Toplam 1 beğeni

Açık sözlü 10 ay önce

Tamam biz kimseyi. Yargılamıyacağız ama küfür edebiliriz bu bizim en doğal hakkımız çünkü birikti rahatlamak lazım anaları ve çocukları hariç biz vijdanlıyız kendi başlarını. Yesinler en baştakiler dahil amin

Toplam 1 beğeni

vatandaş 10 ay önce

En önemlisi biz bu değersizlere gereğinden fazla değer verdik. Yapılacak iş sizi boşluk olarak görüp dikkate almayacağız demek olsun bundan sonra.

Hakan 10 ay önce

Ne ülkedeyizbe iç çamaşırıyla iki sarkı söyleyen bayanlar kendiniaydın ilan ediyor

Toplam 1 beğeni