İbrahim Tatlıses'i sevindiren haber! Kızı Elif Ada'yı paylaşarak duyurdu

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşımla mutlu haberi duyurdu. Tatlıses, kızı Elif Ada'nın takdir aldığını aferin sana altın ufağım diyerek duyurdu.

İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden olan en küçük kızı Elif Ada ile ilgili sevindiren haberi takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Tatlıses, en küçük kızı olan Elif Ada'nın takdir aldığını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

"AFERİN SANA ALTIN UFAĞIM"

Geçtiğimiz günlerde doğum gününde bir araya gelen baba kız bu defa karne aldıktan sonra bir araya geldi. Usta sanatçı "Kızım takdir almış kızımı takdir ediyorum aferin sana altın ufağım" diyerek paylaştı. 

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ali Kınık'tan Melek Mosso'ya sert sözler: Zavallı kızcağız

Fox TV o dizinin fişini çekti! Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan sonra tutunamadı

İLİŞKİLİ HABER

Fox TV o dizinin fişini çekti! Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan sonra tutunamadı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0