Alişan ve Buse Varol’un mutlu günü! Buse Varol geceye damgasını vurdu

Buse Varol, erkek kardeşi Kaan Varol'un mutlu gününü takipçileriyle paylaştı. Sosyal medya hesabından da paylaşımlarda bulunan Buse Varol Tektaş, mavi elbisesi ile beğeni topladı.

Buse Varol, erkek kardeşi Kaan Varol'un mutlu gününde yalnız bırakmadı. Buse Varol sosyal medyadan ardı ardına paylaşımlar yaptı. Buse Varol, kardeşi Kaan Varol ve eşiyle yaptığı paylaşıma 'Benim canlarım bir ömür mutlu olun, sevgi ve saygıyla' notu da eklemeyi ihmal etmedi. 

Ünlü oyuncuya sahnede eşlik eden isim ise eşi Alişan oldu. Mavi parıltılı bir elbise giymeyi tercih eden Buse Varol Tektaş, güzelliği ile abla olarak düğüne damgasını vurdu. Ünlü oyuncu fit görüntüsü ile de kendisine hayran bıraktı.

Snob Magazin'in haberine göre; oyuncu formda kalma durumu için, "Kışın çok dikkat ettim. Hem diyet hem de Özlem (Posbaşoğlu) ile sıkılaşma seansı yaptım" cevabını vermişti.

Emine Erdoğan Eski Ürdün ile Eski Malezya Başbakanı'nın eşini ağırladı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Eski Ürdün ile Eski Malezya Başbakanı'nın eşini ağırladı
Survivor şampiyonu Cemal Can'dan müjdeli haber! Yeni projesini duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Survivor şampiyonu Cemal Can'dan müjdeli haber! Yeni projesini duyurdu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0