Emine Erdoğan Eski Ürdün ile Eski Malezya Başbakanı'nın eşini ağırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ürdün Eski Başbakanı’nın eşi Dina Al-Khasawneh ile Eski Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed’in eşi Siti Hasmah'ı Külliye'de ağırladı. Erdoğan, bu ziyareti 'dostluğun pekişmesi' olarak nitelendirdi.

Türkiye Cumhuriyeti 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan lider eşleriyle görüşmelerine hız kesmeden devam ediyor. Sıfır Atık projeleriyle dünyadaki lider eşlerine örnek olan Emine Erdoğan, Ürdün Eski Başbakanı'nın eşi Dina Al-Khasawneh ve Eski Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed'İn eşi Siti Hasmah ile Külliye'de buluştu.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan torununun mezuniyet törenine katıldı!İLİŞKİLİ HABERRecep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan torununun mezuniyet törenine katıldı!

"DOSTLUĞUN PEKİŞECEĞİNE İNANIYORUM"

Erdoğan, Dina Al-Khasawneh ile olan karesini şu ifadelerle paylaşıma sundu:

"Ürdün Eski Başbakanı’nın değerli eşi Dina Al-Khasawneh Hanımefendi ile Devlet Konukevi’nde bir araya geldik. Kendilerini ülkemizde ağırlamaktan memnuniyet duydum. Karşılıklı ziyaretlerle ülkelerimiz arasındaki dostluğun pekişeceğine inanıyorum."

Bunun yanı sıra Emine Erdoğan, Siti Hasmah ile Sıfır Atık projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını bildirdi.

Alişan ve Buse Varol’un mutlu günü! Buse Varol geceye damgasını vurdu

İLİŞKİLİ HABER

Alişan ve Buse Varol’un mutlu günü! Buse Varol geceye damgasını vurdu

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0