Fatih Terim'den eşi Fulya Terim'e duygusal mesaj! "41 yıldır diğer günlerden..."

Ünlü teknik direktör sosyal medya hesabından eşi ile ilgili dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Terim, eşi Fulya Terim ile ilgili karesine duygusal bir not düştü.

Uzun zamandır dinlenme sürecinde olan Galatasaraylı teknik direktör Fatih Terim eşi Fulya Terim ile evlilik yıldönümüne özel bir paylaşımda bulundu.

"KIRK BİR YILDIR..."

Terim, Instagram hesabından eşiyle çekilmiş olduğu karesini paylaştı. Ünlü ismin fotoğraf karesine düştüğü not dikkat çekti. Fatih Terim "22 Haziran, kırk bir yıldır diğer günlerden hep daha güzel… İyi ki varsın" notunu düştü.

Fatih Terim

Fatih Terim

Terim'in bu paylaşımı birçok kişi tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fatih Terim'den gündem olan sözler: "Siler atarım"

Zara ile EDHO'nun yıldızı Savaş Özdemir'den sürpriz proje!

İLİŞKİLİ HABER

Zara ile EDHO'nun yıldızı Savaş Özdemir'den sürpriz proje!
MasterChef Türkiye tarihinde böyle bir şey görülmedi! Tüm yarışmacılar...

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Türkiye tarihinde böyle bir şey görülmedi! Tüm yarışmacılar...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0