MasterChef Türkiye tarihinde böyle bir şey görülmedi! Tüm yarışmacılar...

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yine bir heyecan yaşandı Mehmet Şefin " MasterChef Türkiye tarihinde böyle bir şey görülmedi" sözleri ile dikkat çekti. Bütün yarışmacıların nefesini tuttuğu o anlarda Mehmet Şef önemli haberi söyledi.

Ekranların sevilerek takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye, All Star konsepti ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Birbirinden yetenekli isimlerin son hız  yarıştığı anlar ise ekranlara yansımaya devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümde Mehmet Şefin sunumuyla bir ilk yaşandı. İlk turda istenilen yemeği başarılı şekilde yapan yarışmacılarda bir seçim olmadan tüm kadro olarak ikinci tura kaldığı Mehmet Şef tarafından duyuruldu.

MasterChef

MasterChef

MASTERCHEF'TE BİR İLK

Ana kadro seçimleri hız kaybetmeden devam ederken dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılardan Bahar Pilavı ve Barbun yapmaları istendi. Verilen tarife eksiksiz uyan yarışmacılar ünlü şeflerden tam not aldı. Bütün yarışmacılar yemeği güzel yapımca hiç bir eleme olmadan ikinci tura geçildi.

MasterChef

MasterChef

Mehmet Şef, "MasterChef tarihinde bir ilk. Bir daha görür müyüz bilemiyorum. Hepinizi ikinci tura geçiriyoruz. dedi. İkinci tura çıkan yarışmacıları eleyen isim ise Esra Tokelli oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Camlar neyle silinir? Cam silerken leke bırakmayan karışım! Camların yağmur suyu tutmaması için​

Fatih Terim'den eşi Fulya Terim'e duygusal mesaj! "41 yıldır diğer günlerden..."

İLİŞKİLİ HABER

Fatih Terim'den eşi Fulya Terim'e duygusal mesaj! "41 yıldır diğer günlerden..."
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0