Afra Saraçoğlu makyajsız halini paylaştı!

Son zamanlarda özel hayatı ile gündeme gelen Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını dizisinin sezon finali yapmasıyla birlikte Mert Ramazan Demir'le tatile çıktı. Tatilden poz paylaşan Afra Saraçoğlu'nun makyajsız paylaşımı herkes tarafından beğenildi.

Yalı Çapkını dizisi ile yıldızı bir anda parlayan ve özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Afra Saraçoğlu, dizinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıktı. Tatil pozları ile gündeme gelen Saraçoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı makyajsız fotoğrafla dikkat çekti. Fotoğraf kareleri birçok takipçisi tarafından "özgüven böyle olmalı" diye yorumlandı.

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

AFRA SARAÇOĞLU'NDAN MAKYAJSIZ PAYLAŞIM

Tatil sezonunu açan ve paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Afra Saraçoğlu, makyajsız hali ile dikkatleri üzerine çekti. İşte, güzelliğini ön plana çıkaran Afra'nın makyajsız hali;

Afra Saraçoğlu makyajsız hali

Afra Saraçoğlu makyajsız hali

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Petek Dinçöz Moskova'daki darbe girişimine yakalandı! Saatlerdir haber alınamadı

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0