Sinan Akçıl Kağıthane'de fırtına gibi esti!

Şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde Kağıthane'de YKS ile LGS sınavına giren gençlerle buluştu. Akçıl, performansıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonrası Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Akçıl'a çiçek takdim etti.

YKS ile LGS'ye giren Kağıtahenli gençler, Sinan Akçıl konserinde doyasıya eğlenerek sınav stresini attılar.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Kağıthane Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Liselere Giriş Sınavı'na (LGS) giren öğrenciler için konser düzenlendi. Hasbahçe Mesire Alanı'nda düzenlenen konserde sanatçı ve besteci Sinan Akçıl, öğrencilerle buluştu. Yaklaşık bir saat süren konserde sınavlara giren öğrencilerin yanı sıra aileler de doyasıya eğlendi.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

Sinan AkçılİLİŞKİLİ HABERSinan Akçıl'dan 28 Şubat zihniyetine sert tepki! "Bu zihniyet kaybetmeye mahkumdur"

BELEDİYE BAŞKANI'NDA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Konserin ardından sahneye Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin çıktı. Öztekin, "Bu akşam sınav sonrasında gençlerle beraber buluşalım istedik. Yaklaşık bir yıl boyunca sınava hazırlandılar, sınav sonrası sanatçı Sinan Akçıl ile buluştular ve doyasıya eğleniyorlar. Böyle bir yaz akşamında hep birlikteyiz. Hasbahçe Mesire Alanı'mızda on binlerce hemşehrimizle beraber bayram öncesi buluşmuş olduk. Buradan tüm Kağıthane'nin tüm İstanbulluların, tüm vatandaşlarımın Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Yaz boyunca burada olacağız, çocuklarımız için gençlerimiz için burada buluşmuş olacağız" dedi.

Sinan Akçıl Kağıthaneli gençleri coşturdu

Sinan Akçıl Kağıthaneli gençleri coşturdu

Konuşmasını tamamlayan Başkan Öztekin, Sanatçı Akçıl'a çiçek takdim etti.

Arka Sokaklar'dan müjdeli haber! Yeni sezona bomba gibi geliyor

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar'dan müjdeli haber! Yeni sezona bomba gibi geliyor
Beyazıt Öztürk paraya para demiyor! İstanbul'da dev yatırım

İLİŞKİLİ HABER

Beyazıt Öztürk paraya para demiyor! İstanbul'da dev yatırım

BİR YORUM YAPIN 0