Sinan Akçıl'dan 28 Şubat zihniyetine sert tepki! "Bu zihniyet kaybetmeye mahkumdur"

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde düzenlenen mezuniyet töreni, ırkçılık barındıran skandal sözlerle paylaşıldı. Başörtülü öğrencileri kayda alan bir vatandaş, söyledikleriyle 28 Şubat dönemini hatırlattı. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, bu ırkçı söylemleri sert bir dille eleştirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezuniyet törenini kayda alan bir adam başörtülü öğrencileri görünce nefretini gizleyemedi. 28 Şubat döneminden çıkmayan şahıs, videoda Hukuk Fakültesi'nin mezuniyeti olduğunu söyleyerek yalan ifadelere de yer verdi. Ayrıca başörtülü birinin 'avukatlık, savcılık' yapamaz kararını verme hürriyetini kendinde bulduğunu sanan adam, bu paylaşımıyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik etti. Paylaşılan görüntüler sosyal medyada binlerce kişinin tepkisini çekerler ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, "Ey gevşek adamcağız" diyerek sitemini dile getirdi.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl ödül töreninin gerçek yüzünü gözler önüne serdi! İLİŞKİLİ HABERSinan Akçıl ödül töreninin gerçek yüzünü gözler önüne serdi! "Bu aşağılık zihniyet..."

"BU ZİHNİYET KAYBETMEYE MAHKUMDUR"

Akçıl, videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak 28 Şubat zihniyetinde kalmış olanlar için şu ifadeleri kullandı:

"Ey seni gevşek adamcağız, Bu zihniyet, bu öfke kaybetmeye mahkumdur. Zaten öyle de oluyor. (Hukuk fakültesi mezuniyeti değil, ilahiyat Fakültesi mezuniyetiymiş bu arada. O da yalan! Ki olsa ne olur?) Irkçılıktan farklı bir söylemi yok bu videoyu çeken zavallının."

Zuhal Topal kesenin ağzını açtı! Zuhal Topal bayram sonrası bakın nereye taşınıyor

İLİŞKİLİ HABER

Zuhal Topal kesenin ağzını açtı! Zuhal Topal bayram sonrası bakın nereye taşınıyor

BİR YORUM YAPIN 2

Fatma uğur 10 ay önce

Ne oldu sana sinan akçıl. Sesin pek duyulur oldu. Hiç biriniz dört dörtlük insan değilsiniz. Geçmişi çok cabuk unutup gündemde böyle kalmaya devam edersen çok şey kaybedersin. Bak işine. Sana neeeee???

taner 10 ay önce

1940'ların zihniyeti kendini sorgulama zamanı gelmedi mi? Hangi zamanda bunlar?