Sinan Akçıl ödül töreninin gerçek yüzünü gözler önüne serdi! "Bu aşağılık zihniyet..."

Şarkıcı Sinan Akçıl, Eda Ece'nin konuşmasından sonra ödül gecelerinin gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Bu etkinliklerin 'aşağılama zihniyeti'nin bir parçası olduğunu belirten Akçıl, "Ben de susmayacağım" dedi.

Son zamanlarda ödül alan bazı ünlü isimlerin Türkiye'ye ve Türk milletine karşı sergiledikleri tavırlar gündemi meşgul ediyor. Merve Dizdar, Melek Mosso, Eda Ece, Mabel Matiz ve Melike Şahin'in ödül alırken sarf ettikleri sözler pek çok vatandaşın tepkisini çekti. Ödül gecelerinin artık sanata dair herhangi bir şey barındırmadığı aşikar olurken ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ın konuya ilişkin getirdiği eleştiri sosyal medya gündeminde çarpıcı bulundu. Yıllar önce ödül gecelerine katılmayı reddeden Akçıl, "Dilsiz şeytan olmak istemiyorum" diyerek gündeme damga vurdu.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

Eda EceİLİŞKİLİ HABEREda Ece'den depremzedelere skandal sözler! Konuyu "Atatürk"e bağladı

"BU AŞAĞILAMA ZİHNİYETİ DEĞİŞMEDİKÇE..."

Eda Ece'nin ELLE Style Awards 2023 ödül töreninde yaptığı konuşmasının ardından Akçıl, 2011 yılından bu yana davet edildiği ödül törenlerine neden katılmadığını açıkladı. Şarkıcı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Sinan Akçılın ödül gecesi eleştirisi gündem oldu

Sinan Akçılın ödül gecesi eleştirisi gündem oldu

"Sene 2011. İlk albümümle Elle Style En Stil Erkek Müzik Starı adayı olmuşuz. Ödülü aldınız dediler gittik, sonra dediler ki maalesef karışıklık olmuş şu kişi aldı. Direkt kapıdan girmeden geri çıktık, peşimizden geldiler, dinlemedik duruşu bozmadık. O gün bugündür beni aday yapmayın dedim. Dün aynı ödül törenindeki saçma esprideki kahkahaları görünce tekrar dedim ki 'iyi ki...' Bu aşağılama zihniyeti değişmedikçe bunları yazmaya devam edeceğim. Dilsiz şeytan olmak gibi bir düşüncem yok."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eda Ece skandal sözleri sonrası konuyu Atatürk'e bağladı! "Mizah yaptım"

CZN Burak evinin kapılarını ilk kez açtı! Görenler şok oldu

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak evinin kapılarını ilk kez açtı! Görenler şok oldu
Nusret Gökçe'nin New York'taki restoranına kilit vuruldu! "En kötüsü" seçilmişti

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe'nin New York'taki restoranına kilit vuruldu! "En kötüsü" seçilmişti

BİR YORUM YAPIN 10

ayşegül 10 ay önce

sanatçı demek doğru değil ki bunlara, sanatçı demek akla mantığa, hayatın gerçeklerine aykırıdır, sanat adına ortaya koydukları bir şey yok ki.. Oyuncu bunlar, işleri insanları eğlendirmek, kanaat önderi muamelesi yapıyoruz, onlarda buna inanıp kendilerini kanaat önderi zannediyorlar.

Abidin 10 ay önce

Sinan beyi yürekten taktir ediyorum. Ayrıca Ödül alıp kendini bir halt sana bu kızları şiddetle kınıyorum

Toplam 3 beğeni

Saimmm 10 ay önce

Sanatçı diye gözümüzün içine soktukları kişilerin çoğunun içimize atılan pimi çekilmiş el pombasından farksız olduklarını gördük.

Toplam 3 beğeni

recep 10 ay önce

işini adam gibi yapanları ayrı tutuyorum

Toplam 2 beğeni

recep 10 ay önce

bunların yaptığı ne ki ödül alıyorlar kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. fasa fisi benim için yaptıkları işin 5 kuruşluk değeri yok ki söylediklerinin herhangi bir değeri olsun. hani biz koyunuz ya bunlardan karnımızı doyurdukça çayır çimene salıveriyoruz gidiyor. hepsi bu .

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun