Nusret Gökçe'nin New York'taki restoranına kilit vuruldu! "En kötüsü" seçilmişti

Ünlü restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe'nin New York'ta bulunan burger dükkanı "New York'un en kötü restoranı" ilan edilmişti. O restoranın kapısına kilit vuruldu.

Restoran zinciri sahibi olmasının yanında sosyal medyada özellikle tuz serpme hareketiyle gündem olan Nusret Gökçe'nin yurtdışındaki mekanlarından biri kapatıldı. Yurtiçinin yanı sıra ABD'de Las Vegas, Dallas, Los Angeles ve Boston gibi şehirlerde de işletmesi bulunan Gökçe'nin New York'taki restoranı "New York'un en kötü restoranı" ilan edilmişti. Salt Bae Burger isimli o mekan haziran ayının başında kapatılmıştı. Restoranın kapısındaki "Taşınıyoruz" yazısı dikkat çekerken mekana kilit vurulduğu öğrenildi.

Nusret

Nusret

Dünya KupasıİLİŞKİLİ HABERDünya Kupası'yla pozu gündem olmuştu! Nusret bu kez Şampiyonlar Ligi finaliyle olay oldu

"CİNSİYETÇİLİK" TARTIŞMALARIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Eski çalışanlarına mobbing uyguladığı iddiasıyla da sık sık gündeme gelen Gökçe'nin işletmesi "cinsiyetçilik" iddiasıyla tartışma konusu olmuştu. Açıldığı dönemde kadınlara özel olarak hazırlanan ücretsiz sebzeli "Kadın burgeri" servis edildiği ve menüsünde yalnızca  kadınlara sunulan "pembe ekmekli sebzeli hamburgere" yer veren mekan yemek eleştirmenleri tarafından da eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Nusret New York

Nusret New York

FAHİŞ FİYATLARI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Mekan aynı zamanda fahiş fiyatları ile de tepki çekmişti. Milkshake'in 99 dolar, klasik hamburgerin 100 dolar olduğu restoranın çalışanları da ücretlerinin ödenmediğini iddia ederek Gökçe'ye  tepkilerini göstermişti. Gökçe’nin eski çalışanları, çalışma ortamını ise "Açlık Oyunları"na benzetmiş, New York şubesinde çalışan Elizabeth Cruz, restoran müdürlerinin ayrımcılık yaptığını dile getirmişti.

Nusret Gökçe

Nusret Gökçe

"SAĞLIK STANDARTLARINA UYMUYOR"

Gökçe’nin meşhur ete tuz dökme hareketini yapması ve ete çıplak elle dokunması gibi iddialar büyük eleştiri almış ve New York Belediyesi Sağlık Departmanı tarafından mekan hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Nusret New York şubesi

Nusret New York şubesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Eda Ece skandal sözleri sonrası konuyu Atatürk'e bağladı! "Mizah yaptım"

Sinan Akçıl ödül töreninin gerçek yüzünü gözler önüne serdi! "Bu aşağılık zihniyet..."

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl ödül töreninin gerçek yüzünü gözler önüne serdi! "Bu aşağılık zihniyet..."
Pınar Altuğ'dan boşanma haberlerine skandal cevap:  Evet, Yağmur’la ayrıldık!

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ'dan boşanma haberlerine skandal cevap: Evet, Yağmur’la ayrıldık!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

fikri 10 ay önce

böyle tuz atmamı olur kıllara değiyo kapatılsın

Deli dumrul 10 ay önce

abd kafiri çok mu temiz ki Nusreti kapatmış. Tamamen fetö pkk chpkk teöröristlerinin şikayeti ile kapatılmış abd pisliği Milli kişilerimize operasyon çekiyor.

Toplam 1 beğeni

Deli dumrul 10 ay önce

amerikalı fetö pkk chpkk hainleri şikayet ettiler Nusreti. çekemiyor kafir teröristler. Nusret dindar aileden gelen Milli biri ondan.

Toplam 1 beğeni