Doğu Demirkol sahabe adlarıyla dalga geçti! Sosyal medya ayağa kalktı

Çektiği 'Doğu' dizisinde İslam'ı kötüleyerek sahabe isimleriyle dalga geçen komedyen Doğu Demirkol bu hareketiyle tepki topladı. Dizinin bir bölümünde çocuğa adını soran Demirkol, "Dikkat et toparlanan Kuran-ı Kerim'in bir kısmı ha" burada diyerek pes dedirtti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrollerini Doğu Demirkol, Evliya Aykan, Ege Kökenli, Banu Fotocan ve Afra Karagöz'ün üstlendiği Doğu dizisinde yayınlanan bölümünde bazı sahneler tepki çekti. Doğu Demirkol isimli komedyen, senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı Doğu dizisinde sahabe adlarıyla dalga geçti.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI!

"Ebu Huzeyfe! Ya Eba Eyyub el-Ensari! Ehl-i Beyt Junior. Dikkatli ol, toparlanan Kur'an-ı Kerim'in bi' kısmı burada ha." sözleriyle dini değerleri hiçe sayan komedyen Doğu Demirkol'un alenen sahabe ile alay etmesi tepki çekti. İşte son zamanlarda İslam karşıtlığıyla hedef aşan Doğu dizisinin o sahnesi...

#DOĞU DİZİSİ YASAKLANSIN!

Bazı sosyal medya kullanıcılarından: "Bu dizi İslam Sancağı Türklerin Elinde Yükselecek Diyen Atalarımızın Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Dini İslam Olan Ülkemizin Dini İslamı Ayaklar Altına Alan Dizidir….", "Doğu dizisi yasaklansın", Sessiz kalma ey Müslüman", "Derhal gereği yapılmalı", "Yazıklar olsun!!!" gibi tepki mesajları geldi.

Filistinli grafik sanatçısı Abrar Sabbah Türkiye'yi hedef alan Fransızlara haddini bildirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Filistinli grafik sanatçısı Abrar Sabbah Türkiye'yi hedef alan Fransızlara haddini bildirdi!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 34

Murat 10 ay önce

Yazık böyle insanlar izlemeyin

Toplam 1 beğeni

Abdullah Kul 10 ay önce

Gün geçmesin ki bir yerden yeni bir İslam düşmanı çıkmasın.Allah ıslah eylesin.Tebiyesiz saygısızlar.Az ünlü olup biti kanlanan,cebi para gören kendini bir halt sanıyor bu ülkede.AAma ünlü olmak için harcadıkları çabayı birazcık adam olmaya,müslüman olmaya harcayabilseler keşkeYazık

Toplam 1 beğeni

Vatandaş 10 ay önce

Eskiden de, fetö yapılanmasında ki; dershane yada ev öğretmenlerinin tiplemelerini yaptığı bir sürü video örnekleri, YouTube dardır..

Sen 10 ay önce

Bu ulkede bunlar gibi din dusmani kansizlari asmadigin surece sonlari gelmez

İsm 10 ay önce

İslam a saldırmayınca fon sağlamıyorlar mı ya da ödül almak için mi ?

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun