Filistinli grafik sanatçısı Abrar Sabbah Türkiye'yi hedef alan Fransızlara haddini bildirdi!

Filistinli grafik sanatçısı Abrar Sabbah, Türkiye'deki depremlerle alay eden Fransızların “Tank göndermeye ihtiyaç kalmadı” şeklindeki deprem karikatürünü, Türk bayrağıyla yeniden yorumlamıştı. Sabbah, her defasında Müslümanları ve Türkleri hedef alan Fransızlara tokat üstüne tokat attı. Bu kez "Güçlü Türkiye" dedi.

Kübra Şenal

Yasemin.com / ÖZEL

Türkiye aşığı Filistinli karikatürist Abrar Sabbah'ın yeni eseri Fransızları çılgına çevirdi. Kahramanmaraş depremleri sonrası "Türkiye'de deprem, tank göndermeye ihtiyaç kalmadı" diyerek aşağılık bir çizim yayımlayan Fransız mizah dergisine grafik sanatçısı Abrar Sabbah Türk bayrağıyla gerekli cevabı vermişti. Yayımladığı karikatürlerle Türklere ve İslamiyet'e saldıran dergi Charlie Hebdo, bir kez daha 'Sabbah tokadı' yedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asrın felaketinde yıkılan binaların yerine yenilerini yapmak için vatandaşlara '1 yıl sözü' vermişti. Depremden 1 ay sonra Başkan Erdoğan'ın talimatıyla binaların yapımı hız kazandı.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN BİLEĞİNİN GÜCÜYLE EVLER İNŞAA ETTİ"

Charlie Hebdo dergisinin had bilmez çizimine yeni bir yorum getiren Abrar Sabbah, karikatüre ekleme yaptı. Bu kez ay yıldız içinde inşaa edilen binalar çizdi. Sabbah, birçok alana eklediği Türk bayrağıyla da birlik ve beraberlik mesajı vererek "dosta güven düşmana korku" saldı.

Abrar Sabbah Fransızlara haddini bildirdi

Abrar Sabbah Fransızlara haddini bildirdi

"BİR TÜRK ATASÖZÜ DER Kİ; BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN"

Sabbah, çizimini paylaşırken Fransızlara şu not ile gönderme yaptı:

Siz ahlaksız çizimler düşünürken @rterdogan bileğinin gücüyle depremden dolayı evini kaybeden insanlara evler inşaa ediyordu! Yuvaları tekrardan imar ediyordu! Depremden yıkılan şehirleri yeniden ayağa kaldırıyordu! Senin en son çizdiğin çizgiler yine ahlak dışı çizgilerdir! Biz ahlaksız çizgiler çizmiyoruz ve kader dediğin şey insanın kendi seçimleridir! Türk milleti kendi kaderini seçmesini bilir! Hilal ve yıldızın etrafında yeniden ayağa kalkıyoruz. Yeniden birlikte daha güçlü olacağız.

Bir Türk Atasözü der ki; BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN"

Beyazıt Öztürk paraya para demiyor! İstanbul'da dev yatırım

İLİŞKİLİ HABER

Beyazıt Öztürk paraya para demiyor! İstanbul'da dev yatırım
Doğu Demirkol sahabe adlarıyla dalga geçti! Sosyal medya ayağa kalktı

İLİŞKİLİ HABER

Doğu Demirkol sahabe adlarıyla dalga geçti! Sosyal medya ayağa kalktı

BİR YORUM YAPIN 6

MEHMET ALİ 10 ay önce

RABBİMİZ, SAYILARINI ÇOĞALTSIN Kİ; FİTNE EKENLER ve MASUMLARA ZULMEDENLER MEYDANLARIN GERÇEK SAHİBİNİ HİSSETSİNLER İNŞALLAH.

Fatih 10 ay önce

Tebrikler kızım. İçimizdeki Fransızlardan daha bizdensin.

1453 10 ay önce

Yurtdisinda kilicdaroglunun okadar yilda hizmet adina yapamadigini bavimiz bir resim ile yapmis. Kilicdaroglundan daha cok hizmet etmis.

dede korkut 10 ay önce

Türk çizerleri adına utandım

seyyid 10 ay önce

işte musluman kadının yapacağı en güzel hizmetlerden biri sağolun varolun kardeşim inş filistinin geleceğide aydınlık olur REİSE DUA VE DESTEK Olalım durmak yok alçaklara şamar indirmeye devam

Yorumların Tümünü Okuyun