MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef müdahale etti yarışmacı fena patladı!

MasterChef Türkiye programında heyecan dolu anlar hız kaybetmeden devam ediyor. Yayınlanan yeni bölümde yarışmacılardan İbrahim'in yaptığı bir hata pahalıya patladı. Mehmet Şef yaşanılan durama müdahale edince olanlar oldu.

Yayınlandığı günden beri severek takip edilen MasterChef programı, son bölümü ile merak uyandırdı. Şeflerin isteği üzerine tabak yapmaya başlayan yarışmacılar, birbirleri ile yarışırken Mehmet Şef tezgahları dolaşmaya başladı. İbrahim'in masasına gelen ve çöpünde ürün gören Yalçınkaya, yaşanılan bu durumu affetmedi ve İbrahim'e yaptığı bu hata fena patladı.

Masterchef ibrahim

Masterchef ibrahim

YAPTIĞI HATA FENA PATLADI

Bu durumun kendiyle alakalı olmadığını belirten İbrahim, yapılan incelemeler sonucunda, çöpe atılan ürünün kendine ait olduğu ortaya çıktı. Mehmet Şef'in böyle bir hatayı kabul etmemesi ve sert konuşması üzerine İbrahim, yaratıcılık turunda 7 dakikalık bir ceza aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gamze Özçelik yüzleri gülümsetmeye devam ediyor! Afrikalı çocuklar ile...

Sanat dünyasının ünlü isimlerinden Kurban Bayramı mesajları!

İLİŞKİLİ HABER

Sanat dünyasının ünlü isimlerinden Kurban Bayramı mesajları!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0