Didem Kınalı'dan bomba İbrahim Tatlıses itirafı: Hiç kolay değildi ama...

Dans kariyerini noktalayarak müzik dünyasına adım atan Didem Kınalı, geçtiğimiz gün şaşırtan itiraflarda bulundu. Uzun yıllar boyunca İbrahim Tatlıses ile birlikte çalışan Kınalı, o dönem yaşadıklarını anlattı.

Bir dönem 'İbo Show'da sergilediği dans performanslarıyla adından söz ettiren Didem Kınalı, son zamanlarda kariyerini müzik alanında sürdürüyor. Sahnelerde boy göstermeye başlayan Kınalı, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği bir YouTube programına konuk oldu.

Didem Kınalı

Didem Kınalı

"İBRAHİM TATLISES İLE ÇALIŞMAK KOLAY DEĞİLDİ"

17 yaşında İbrahim Tatlıses ile tanışarak hayatının kırılma noktasını yaşadığını ifade eden Kınalı, şaşırtan itiraflarda bulundu. Daha önce İbo Show nedeniyle tehditlere maruz kaldığını söyleyen ünlü isim, "İbo Show'a başladıktan sonra da hakkımda telefonlar gelmeye başladı ama İbrahim Bey muallakta kalsa da arkamda durdu. İbrahim Tatlıses ile çalışmak kolay değildi" şeklinde konuştu.

Didem Kınalıdan İbrahim Tatlıses açıklaması

Didem Kınalıdan İbrahim Tatlıses açıklaması

"SENİ ÖLDÜRÜRÜM DİYE TEHDİTLER ALIYORDUM"

Öte yandan Didem Kınalı, önceki günlerde KKTC'de görüntülendi. Akşam sahne alacağı otelin sahilinde denizin tadını çıkaran Kınalı, sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sosyal medyadan çok fazla "Şarkı söyleyemez" şeklinde eleştiri aldığını dile getiren Kınalı, şaşırtan bir itirafta bulundu. İbo Show'da dans performansı sergilediği dönemlerde tehditlere maruz kaldığını ifade eden ünlü isim, "Eskiden İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum şimdi de aynı dönemden geçiyorum, ölüm tehdidi haricinde demedikleri şey kalmadı" dedi.

Didem Kınalıdan İbo Show itirafı

Didem Kınalıdan İbo Show itirafı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Selahattin Paşalı'nın eşi Lara Paşalı'dan kızları hakkında açıklama! Yüzünü ilk defa göstermişlerdi

Selim ileri'den Cüneyt Arkın'a özür kitabı: Vaktiyle onu çok kırmıştım ama...

İLİŞKİLİ HABER

Selim ileri'den Cüneyt Arkın'a özür kitabı: Vaktiyle onu çok kırmıştım ama...
Yıldız Tilbe'den sahne şaşırtan hareket! Peruğunu çıkarıp...

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe'den sahne şaşırtan hareket! Peruğunu çıkarıp...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0