Yıldız Tilbe'den sahne şaşırtan hareket! Peruğunu çıkarıp...

Her hareketi olay olan şarkıcı Yıldız Tilbe Harbiye'de sahne aldığı sırada yaptığı hareketle sevenlerini şaşırttı. Tilbe binlerce hayranının önünde peruğunu çıkartarak kısacık saçlarını gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde saçlarını kazıtan şarkıcı Yıldız Tilbe'den Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen konserde sahneye perukla çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Tilbe, sahnede yaptığı hareketle magazin gündemine bomba gibi oturdu.

"PERUK TAKINCA 35 OLUYORUM"

Yıldız Tilbe binlerce hayranının önünde peruğunu çıkarttı. "Saçımı nasıl buldunuz?" diye soran Tilbe, "Saçlarım da kaşlarım da çok güzel Allah'a şükür. Saçlarım beyazladı. Peruk takınca 35 oluyorum, takmayınca da 60'lara doğru yürüyoruz Allah'a şükürler olsun" sözleriyle herkesi kahkahaya boğdu.

56 yaşındaki sanatçı, esprileriyle de açık havada kahkahalar estirdi. 

Seyircilere konserine geldiği için teşekkür eden Tilbe, "Sizi çok seviyorum ve bu iş için Allah'a şükrediyorum. İyi ki bu işi yapıyorum. Başka iş yapamazdım herhalde. Yapamadım da zaten" sözleriyle duygularını dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Can Bonomo oğlu Roman ile keyifli anlarını paylaştı! Birlikte ip atladılar

Didem Kınalı'dan bomba İbrahim Tatlıses itirafı: Hiç kolay değildi ama...

İLİŞKİLİ HABER

Didem Kınalı'dan bomba İbrahim Tatlıses itirafı: Hiç kolay değildi ama...
Hadise'nin küpeleri gündem oldu! Konserve kapağına benzetildi

İLİŞKİLİ HABER

Hadise'nin küpeleri gündem oldu! Konserve kapağına benzetildi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Tepki 9 ay önce

Şaşırdık mı..?Eveeeettttttttttt.!?

Kul insan 9 ay önce

Tesettür sadece bir parça bez parçası değil tesettür günahlardan haramlardan korunmak içindir. Tesettür Allah'ın cc Ayetidir emridir hatırlatırım. Bütün övgüler beğeniler Allah'a cc aittir. Aciz insanlar nereye gidiyorsunuz

yorumcu 9 ay önce

Samimi insan Yıldız Tilbe, takdir ediyorum kendisini.