Elif Buse Doğan'a silahlı tehdit! "Samsak Döveci" türküsüyle tanınmıştı...

Sosyal medyada viral olan "Samsak Döveci" adlı türkü ile büyük bir çıkış yakalayan genç şarkıcı Elif Buse Doğan şoke eden bir olayla karşılaştı. Organizatör ile anlaşamayan Doğan, silah zoruyla sahneye çıkmak zorunda kaldı.

"Samsak Döveci" türküsüyle sosyal medyada gündem olan şarkıcı Elif Buse Doğan, 2022 yılının Nisan ayında organizatör Fatih Gül ile bir konser anlaşması imzalamıştı. İddialara göre; Gül'den konser ücretini alamayan Doğan, icra yoluyla tahsilat yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde bir magazin programının konuğu olan organizatör Fatih Gül ise şarkıcı hakkında bazı iddialar ortaya attı. Gül, Doğan için "Sahneye çıkmaktan vazgeçti. İkna ettik. Aldığı parayı SMA hastası çocuğa bağışlayacağını söyledi fakat onu da yapmamış" ifadelerini kullandı. Yaşanan gelişmelerin ardından Doğan'ın açıklamaları ise gündeme bomba gibi düştü.

Elif Buse Doğan

Elif Buse Doğan

Samsak Döveci Elif Buse Doğan: Parayı önemseseydim bu işi yapmazdım!İLİŞKİLİ HABERSamsak Döveci Elif Buse Doğan: Parayı önemseseydim bu işi yapmazdım!

SİLAH ZORUYLA SAHNEYE ÇIKTI!

Ortaya atılan bu iddiaların ardından sessizliğini bozan genç şarkıcı Elif Buse Doğan, organizatör ile ilgili olarak yaptığı "Fatih Gül, konser ücretimi ödemediği gibi kardeşime silahını göstererek tehdit etmiştir. SMA'lı bebeğe de bağışımı yaptım." açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi. Doğan'ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak organizatör Fatih Gül hakkında suç duyurusunda bulunduğu da açıklandı.

Elif Buse Doğan ve Fatih Gül

Elif Buse Doğan ve Fatih Gül

"MÜVEKKİLİME DOĞRUDAN HAKARET EDİLMİŞTİR" 

Doğan'ın, avukatı aracılığıyla sunduğu dilekçede ise "Programda müvekkilime doğrudan hakaret edilmiştir. Sosyal medyadan asılsız paylaşımlar yapılmış, müvekkilimin kişilik hakları zedelenmiştir. Elazığ konserinden önce Fatih Gül, kardeşine silah gösterdiği için müvekkilim korkuya kapılmıştır." ifadeleri kullanıldı. 

Elif Buse Doğana silahlı tehdit

Elif Buse Doğana silahlı tehdit

KORUMA KARARI TALEBİ

Şarkıcı, Fatih Gül ve magazin programı yetkililerinin 'Hakaret', 'İftira' ve tespit edilecek suçlardan haklarında dava açılmasını talep etti. Doğan, savcılık tarafından soruşturma başlatılan olayla ilgili olarak aynı zamanda koruma kararı ve yayın yasağı talebinde de bulundu.

Elif Buse Doğan tehdit

Elif Buse Doğan tehdit

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sanatçı Zihni Göktay muhalif isimlere ders verdi!

Demet Akalın "yaşlanmışsın" diyen takipçisine küfretti! Sosyal medyadan tepki yağdı

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın "yaşlanmışsın" diyen takipçisine küfretti! Sosyal medyadan tepki yağdı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0