İzzet Yıldızhan'ı yıkan ölüm haberi! 6 yıl arayla aynı acı

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan 2017 yılında abisi Mehmet Yıldızhan'ı kaybeden türkücü abisi Mahmut Yıldızhan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Yıldızhan'ın ağabeyi Mahmut Yıldızhan, bugün Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

2017 yılında abisi Mehmet Yıldızhan'ı kanser nedeniyle kaybeden Türkücü İzzet Yıldızhan, 6 yıl sonra büyük bir acıyla daha sarsıldı. 

60 yaşındaki ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla abisi Mahmut Yıldızhan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Hayatını kaybeden Mahmut Yıldızhan, bugün Ankara'da ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.

'ABİM HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU''

Abisi Mahmut Yıldızhan'ın yer aldığı bir kareyi Instagram sayfasından paylaşan türkücü, cenaze töreni bilgilerine de yer verdi: Baba gibi bizi büyüten kıymetli abim, Mahmut Yıldızhan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazemiz yarın ikindi namazına müteakip Ankara Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecektir.

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü isme takipçilerinden baş sağlığı mesajları yağdı.

İKİ ABİSİ DE KANSERE YENİK DÜŞTÜ!

2017 yılında kanser tedavisi gören ağabeyi Mehmet Yıldızhan’ı hastalığı nedeniyle kaybeden İzzet Yıldızhan'ın diğer abisi Mahmut Yıldızhan’a da kanser teşhisi konulmuştu. Mahmut Yıldızhan, 2019 yılında yoğun bakıma kaldırılmış ve bir süre hastanede tedavi altına alınmıştı. Ünlü isim, 2020 yılında da annesi Suriye Zelal Yıldızhan'ın vefatıyla büyük bir üzüntü yaşamıştı.

MasterChef'te acı ayrılık! Mehmet Şef duyurdu: Fatma Nur Uçar MasterChef All Star'dan ayrıldı

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te acı ayrılık! Mehmet Şef duyurdu: Fatma Nur Uçar MasterChef All Star'dan ayrıldı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0