Mazhar Alanson'un canlı yayında Özkan Uğur'a vedası yürekleri yaktı!

MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının vefatı, sevenlerini yasa boğdu. MFÖ'nün bir diğer üyesi Mazhar Alanson ise arkadaşı Özkan Uğur'un vefat haberini aldıktan sonra bağlandığı canlı yayında zor anlar yaşadı. Ağlamaktan konuşamayan Alanson, "Melek gibi bir adamdı. Ağızından tek bir kötü şey duymadım yıllardır. Melek gibi çocuk." ifadelerini kullandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Özkan Uğur ile çok uzun yıllardır yakın olan Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un vefat haberini aldıktan sonra bağlandığı canlı yayında ağlamaktan konuşamadı. Yayında söyledikleriyle dinleyenlerin yüreklerini burktu. 

"AĞZINDAN TEK BİR KÖTÜ ŞEY DUYMADIM"

TRT Haber'in telefonla yayına bağladığı Mazhar Alanson, spikerin, "Neler söylemek istersiniz?" sorusuna gözyaşlarıyla yanıt vererek, "Vallahi söyleyecek bir şeyim yok. Melek gibi bir adamdı. Ağzından tek bir kötü şey duymadım yıllardır. Melek gibi çocuk." ifadelerini kullandı. Alanson, ağlamaktan konuşmasına devam edemeyerek, "Benim şimdi çıkmam lazım, Aysun Hanım'a gitmem lazım." sözleriyle yayına veda etti.

ACI HABERİ BAKAN KOCA DUYURMUŞTU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybettiğini bildirmişti.

Özkan Uğur'un vefatının ardından şarkı söylerken duygulandığı anlar yeniden gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Özkan Uğur'un vefatının ardından şarkı söylerken duygulandığı anlar yeniden gündem oldu
Özkan Uğur'a eşi Aysun Aslan Uğur'dan duygusal veda! 34 yıllık eşinden ilk paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Özkan Uğur'a eşi Aysun Aslan Uğur'dan duygusal veda! 34 yıllık eşinden ilk paylaşım
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

imam 10 ay önce

Her üçünüz de son derece saygıdeğersiniz. Bir ömür boyu bir arada olup da birbirine kazık atmamak, bozuşmamak, dövüşüp ayrılmamak her yiğidin işi değildir. Örnek alınması gereken Merhuma Allahtan rahmet, sizlere de sağlıklı uzun ömür dilerim.

Toplam 1 beğeni