Özkan Uğur'a eşi Aysun Aslan Uğur'dan duygusal veda! 34 yıllık eşinden ilk paylaşım

Ölümüyle tüm Türkiye'yi adeta yasa boğan usta sanatçı Özkan Uğur, sanat dünyası ve tüm sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Sevilen sanatçıya bir veda da 34 yıllık eşinden geldi.

Yılların efsanesi MFÖ'nün Özkan'ı olarak tanınan ve 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan usta sanatçı Özkan Uğur, 69 yaşında hayata veda etti. Uzun zamandır lenf kanseriyle mücadelede eden usta isim, üçüncü kez yakalandığı hastalık sonrasında geçtiğimiz Temmuz ayında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Sevilen sanatçı son yolculuğuna uğurlanırken sanat dünyası ve sevenlerinden art arda veda mesajları gelmişti. Usta sanatçıya bir veda da 34 yıllık eşi Aysun Aslan Uğur'dan geldi.

Özkan Uğur ve Aysun Aslan Uğur

Özkan Uğur ve Aysun Aslan Uğur

Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı! Özkan UğurİLİŞKİLİ HABERÖzkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı! Özkan Uğur'un hastalığı neydi?

"BUNDAN SONRASI SENSİZ BİR KARA DELİK"

Sosyal medya hesabı üzerinden duygulandıran bir paylaşımda bulunan Aysun Aslan Uğur paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Kendimi o kadar eksilmiş, kederli ve yorgun hissediyorum ki… Bir olduğumuz bunca yılın ardından seni görmeden, sesini duymadan, yamacımda hissetmeden, birbirimizi eleştirmeden, dalga geçmeden, kavga edip barışmadan, birlikte kahkaha atmadan, nasıl olacak Özkan'ım? Genç ruhlarımız birbirine olan sevgisini yitirmeden birlikte yaşlanacağız bu Dünyada sanıyordum. Bundan sonrası sensiz bir kara delik. Seni bu boyuttan uğurladık. Artık başka bir boyutta hep olduğun gibi hiç bir varlığı incitmeden akacaksın. Acımızı paylaşan, her derdimize deva olan yakın dostlarımıza, arkadaşlarımıza, telefon ve mesajlarını cevaplayacak güç bulamadığım tanıdık tanımadık tüm sevenlerine, dualarınıza sonsuz teşekkür ediyorum… Uğurlar olsun, hep içimizde olacaksın canımın içi. Ardında bıraktıklarınla, tertemiz kalbinle hiç unutulmayacaksın. Sevenlerin hiç eksilmeyecek, sanatının ışığıyla daha çok kuşakları aydınlatacaksın. Nur içinde yat… Mekanın Cennet olsun Özkan'ım. Hepimizin başı sağ olsun."

Aysun Aslan Uğurun Özkan Uğura veda mesajı

Aysun Aslan Uğurun Özkan Uğura veda mesajı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Zafer Algöz usta sanatçı Özkan Uğur'u veda töreninde böyle andı: "Yoğun bakımda bile..."

Mazhar Alanson'un canlı yayında Özkan Uğur'a vedası yürekleri yaktı!

İLİŞKİLİ HABER

Mazhar Alanson'un canlı yayında Özkan Uğur'a vedası yürekleri yaktı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0