Kanserle mücadele eden Tanyeli'den sağlık sistemi ile ilgili açıklama! Teşekkürlerini iletti

Kısa süre önce pankreas kanserine yakalandığı öğrenilen Tanyeli, tedavisine devam ederken saçlarını kazıttığı anları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumu hakkında sık sık bilgi veren Tanyeli'den yeni haber gelmişti. Tanyeli şimdi de Türkiye'de sağlık sistemi hakkında açıklamada bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Tanyeli sahne adıyla bilinen Öznur Kral, bir süredir ailesi ile birlikte Avustralya’da yaşıyordu. Kısa bir süre önce pankreas kanserine yakalandığı öğrenilen 52 yaşındaki Tanyeli, tedavisine devam ediyordu. Son olarak sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumu hakkında bilgi veren Tanyeli, yeni bir paylaşımda bulunmuştu. Uzun ve yorucu bir süreçten geçen Tanyeli, yeni paylaşımında sevenlerine sağlık durumu hakkında açıklama yapmıştı. Kanser tedavisine devam eden müzisyenin İtalya'da podyuma çıkacağı öğrenilmişti. Geçtiğimiz günlerde abisini kaybeden Tanyeli'den yeni açıklama geldi.

Tanyeli

Tanyeli

Kanser tedavisi gören TanyeliİLİŞKİLİ HABERKanser tedavisi gören Tanyeli'nin en acı günü! "Kanser işte"

"İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM"

Yağmur Özer’in Milano defilesinin ardından Paris Fashion Week’teki defilesinde kanser farkındalığı için podyuma çıkan Tanyeli "Zor bir süreçten geçiyorum. Önce canım annemi ve sonrasında 54 yaşımdaki abimi kanserden  kaybettim. Tüm gücümü toplayarak canım annem, canım abim ve tüm kanser hastaları için podyuma çıktım. Paris’ten tüm dünyaya seslenmek istedim. Bu hastalıktan daha fazla insan ölmesin, benim gibi bu hastalıkla  savaşan tüm şifa bekleyen insanlara moral olması için  yürüdüm. Tüm çabam iyileşmek yaptıklarımla iyileştirmek çünkü moral en büyük tedavi diyebilirim. Tedavi sürecim tamamlandığında iyileştiğimde ilk işim kanser hastalarına yardım için bir dernek kuracağım. İyi olmaya çalışıyorum. Hem abim için hem bütün kanserli kardeşlerim için. Gerek Paris medyası gerekse dünya medyasında dünyadaki kanser ilaçlarının trafiğinde daha adil olunmasını istiyorum. Bunun farkındalığını yaratmaya çalışıyorum. Sesimi çıkarabildiğim ve tüm kardeşlerimi temsil edebildiğim her yerdeyim. Allah nasip ettiği sağlığım el verdiği sürece" dedi.

Tanyeli açıklama

Tanyeli açıklama

"ALLAH RAZI OLSUN"

Açıklamalarına "Bizler çok şanslıyız Türkiye'de" diyerek devam eden Tanyeli Türkiye'deki sağlık sistemi hakkında "Biliyorsunuz yurt dışında yaşıyorum uzun yıllardır. Birçok ülkede yaşadım. Brezilya, Amerika gibi. Şimdi Avustralya'da yaşıyorum. Türkiye'de sağlık sistemimiz gerçekten çok iyi. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere yüce devletimizden Allah razı olsun. Kanserle ilgili tedavi sürecinin çoğunu SSK karşılıyor biliyorsunuz. Bütün ailemi kanserden kaybettikten sonra herhalde misyonum diyorum öncü olmak. Bakalım. İnşallah misyonum tamamlayabilirim" ifadelerini kullanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkürlerini iletmeyi de ihmal etmedi.

Tanyeli sağlık sistemi hakkında konuştu

Tanyeli sağlık sistemi hakkında konuştu

Kanser tedavisi gören TanyeliİLİŞKİLİ HABERKanser tedavisi gören Tanyeli'nin hastane tarzı: "Altunizade Acıbadem kreasyonu"

NE OLMUŞTU?

MİLANO FASHION WEEK'TE PODYUMA ÇIKTI

Sosyal medya hesabı üzerinden uçakta olduğu anlardan bir video paylaşan Tanyeli paylaşımında "Milano Fashion Week’te podyuma çıkacağım. Sosyal sorumluluk kapsamında kansere dikkat çekip farkındalık için podyumda yürüyeceğim" ifadelerini kullanarak Milano Fashion Week’te kansere dikkat çekmek için İtalya’ya gittiğini açıklamıştı. Tanyeli, İtalya'ya gitmeden önce ise yolculuk öncesi güzellik merkezinde bakım yaptırmıştı.

"ALLAH BÜYÜK"

Sağlık durumuyla ilgili son durumunu da sevenleriyle paylaşan Tanyeli, bir başka paylaşımında ise "Biliyorsunuz iki gün önce çıkacaktım ama iyi beslenemediğim söylendi. Beni besliyorlar sağ olsunlar. Bugün son serumumu alıyorum. Son iki üç gün zordu benim için. Bugün toparlandım. Saçlarımı Rapunzel gibi uzattım. Kusura bakmayın çok bakımlı çıkmak isterim karşınıza ama durumlar böyle. Yine de saygısızlık olmasın diye uygulama kullanıyorum. Çünkü uygulama kullanmazsam cildim biraz daha sarı olabilir. Saçlar o kadar önemli değil, önemli olan sağlık olsun. Mesajlarınızı okuyorum. Hiçbirine dönemedim. Gerçekten çok ama çok zordu. Kafamı kaldıramadım. Neyse şikayet yok, şükür var. Allah büyük." ifadelerini kullanmıştı.

Tanyeli Milano Fashion Week

Tanyeli Milano Fashion Week

Kansere yakalanan TanyeliİLİŞKİLİ HABERKansere yakalanan Tanyeli'ye Suzan Kardeş'ten moral desteği

O ANLARI SEVENLERİYLE PAYLAŞMIŞTI

Yakalandığı pankreas kanseri sebebiyle tedaviye başlayan ünlü isim saçlarını kazıttığı anları sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle paylaşmıştı. Tanyeli son olarak sağlık durumu hakkında bilgi vermiş ve paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu videoyu size borç biliyorum. O güzel mesajlarınızdan Allah razı olsun. Evet pankreas kanseri tanısı konuldu. Şu an hastanede yatıyorum. Çok şanslıyım. Doktorlarım sağ olsunlar çok umut vaadeden bir yolculuğa çıkarıyorlar beni. 'Kaderle savaşamazsın' dediğimde kötü bir şey söylemek istemedim. Eleştiri almışım. Evet kaderle savaşamazsın. Tevekkül ettiğin her şeyde bir mucize var, isyan ettiğiniz her şey ise bir sınav vardır. Bunu demek istedim aslında. Benim algıladığım, hissettiğim bu yönde. Böyle algılıyor, böyle okuyorum hayatı. Hayatı okumak çok önemli. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Dünyanın her yerinden dualar okunuyor. Hakkınızı helal edin. Sanat camiasındaki dostlarıma, iş dünyasındaki dostlarıma maddi manevi yanımda olmak isteyenlere Allah razı olsun. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum, çok moral oldu bana. Pazartesi günü saçlar biraz gidecek. Bu yolculuk öyle bir yolculuk. Bir uygulama yaptım, size güzel görüneyim diye. Kullanır mıyım, kullanmaz mıyım bilmiyorum. Ne gösterir hayat onu da bilmiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Ben tam teslimim. Tevekkül ediyorum. Çok çok teşekkür ediyorum. Zara'ya, Sibel Can'a, Pınar Eliçe'ye, Ebru Gündeş'e, Deniz Seki'ye, Hande Yener'e, Demet Akalın'a, Yılmaz Morgül'e, Fatih Ürek canım hiç yalnız bırakmıyor. En başta Ayşe Estetik, Hakan Altun... Çok seviyorum sizleri. İyi ki varsınız"

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

hasan 6 ay önce

İnşallah bu güzel sanatçımız iyileşir, dualarımız onun için.

darı ambarı 6 ay önce

Allah (cc) hidayet nasib etsin... maddi manevi şifalar versin.

MACKALI 61 6 ay önce

Parali hastanelerde cok te$ekkür etme memnuniyet payla$ma doktorlar ile tokola$ma resimleri ve haberini cok okuyoruz ama dikkat edin "bunlar parali hastaneler ve kimsede dotorlara saldirmiyor" Siz anladiniiz.Anlamayanlarada anlatin emi.!