Survivor Hikmet Tuğsuz sokak ortasında başcazgıra sopayla saldırdı! Görüntüler pes dedirtti

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Hikmet Tuğsuz sokak ortasında başcazgır Bayram Ali Dede'yi sopayla saldırdı. Bayram Ali Dede, yaşadığı saldırıyı sosyal medya hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı survivor yarışmasıyla bilinen Hikmet Tuğsuz son yaptığı hareketle eleştirilerin hedefi oldu. Tuğsuz, sokak ortasında Başcazgır Bayram Ali Dede'yi sopayla darp etti. 

Otomobilden sopa ile inen başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz'un saldırısına uğrayan Başcazgır Bayram Ali Dede, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. 

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ!

Dede, aldığı sopa darbeleri ile yere düştü. Tuğsuz, Dede'ye vurmaya devam edip, başına tekme attı. Bu sırada bir kişinin 'Hikmet abi, Hikmet abi yapma' diye bağırdığı duyuldu. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekibi, Bayram Ali Dede'yi hastaneye kaldırdı.

Bayram Ali Dede, yaşadığı saldırıyı sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşımında “Hikmet Tuğsuz ile A.E., seninle Türk adaleti önünde hesaplaşacağız.” dedi.

Hikmet Tuğsuz ise yorumun altına “Bu arada ben dövdüm seni, kimse yoktu.” yazdı.

"BENİ ÖLDÜRMEK İÇİN GELDİLER"

Bir açıklama da yapan Dede, “Hikmet Tuğsuz ve yanındaki arkadaşı öldürmek amacıyla geldiler. Hikmet Tuğsuz kafama kafama vurdu. Beni öldürmeye çalıştı.” şeklinde konuştu.

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği son buldu! Eski eşine gönderme yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği son buldu! Eski eşine gönderme yaptı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

vatandaş 9 ay önce

bunu zaten kimse sevmedi inşallah cezasını bulur

ismail başağa 9 ay önce

yalan söylüyor. hikmeti tahrik eden kendisi, küfür eden kendisi, Türk milletine devletine söven kendisi. video çekmesi için araç ayarlayan kendisi. hikmeti tahrik edip dayak yiyen de kendisi. hikmetin paylaşımlarında görebilirsiniz küfürlü mesajlarını