Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği son buldu! Eski eşine gönderme yaptı

Bir süredir evliliklerinde kara bulutların dolaştığı konuşulan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin boşanacakları iddia edilmişti. Çift, İzmir-Ödemiş Adliyesi'nde anlaşmalı olarak yollarını ayırdı. Boşanma sonrası ilk paylaşımı yapan Bülent Şakrak'a Düvenci'den gönderme geldi

2015 yılında nikah masasına oturan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak hakkında çıkan ayrılık iddiaları iyice kızıştı. Melisa ve Okan adında İki çocukları olan çift bir süredir evliliklerinde anlaşmazlıklar yaşıyordu. Daha sonra ikili, çift terapisine gittiğini söyleyerek aralarını düzelttiklerini belirtmişti. Ancak Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak evliliklerini tek celsede noktaladı.

Düvenci boşanma kararını Şakrak'ın aldığını belirtmişti. Ayrılığın hemen ardından Şakrak'tan paylaşım geldi. "Oğlum Ali, kızım Melisa" diyerek çocuklarıyla deniz keyfi yaptığı anları yayımlamıştı.

Bu paylaşımın karşılığında Ceyda Düvenci de teknede poz vererek "İyileştiğin anları unutma" şeklindeki ifadeleri dikkat çekti.

Bülent Şakraktan boşanma sonrası ilk paylaşım

Bülent Şakraktan boşanma sonrası ilk paylaşım

ÇOCUKLARIN VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

Çift, 15 dakika süren duruşmada anlaşmalı boşandı. Çiftin oğulları Okan Ali'nin velayeti annesine verildi.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak boşanıyor

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak boşanıyor

NE OLMUŞTU?

Düvenci bir takipçisinin, "Bu adam senin engelli evladını kendi öz çocuğu gibi sahiplenecek kadar okyanuslar büyüklüğünde bir kalbe sahip, onu kendi evladından ayırmayacak kadar. Bence bu güzel adamı bırakma çok pişman olursun bu dünyada iyi insanların artık sayısı azaldı. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz" yorumuna Düvenci, "Kararı ben vermedim maalesef" şeklindeki cevabı görenleri şaşkına çevirdi.

Şakrak'tan konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

Ceyda Düvenci Bülent Şakrak ve çocukları

Ceyda Düvenci Bülent Şakrak ve çocukları

Bülent Şakrak, Ceyda DüvenciİLİŞKİLİ HABERBülent Şakrak, Ceyda Düvenci'nin doğum gününü böyle kutladı! Boşanacakları iddia edilen çift

Aralarındaki sorunları çözüme kavuşturduklarını ve evliliklerine devam etme kararı alan çift ayrı ayrı tatile çıktı. Bülent Şakrak oğlu Okan Ali ile karavan turu yaparken Ceyda Düvenci çocukları ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi tercih etti.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak boşanıyor mu

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak boşanıyor mu

Düvenci'ni tatilden bir kare paylaşarak şu manidar sözlere yer verdi:

"Bazen istemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın… Sözler yetersiz kalırmış bazen… Evet, gözlerim hüzünlü baksa da gülmeye devam edeceğim. Ve hayat sana yine de teşekkür ederim. Vardır benim için bir planın hep bilirim. Akışa bıraktım kendimi, gelecek günlerin güzelliğine güveniyorum. Ateş böcekleri iyidir. Bir de sinek kuşları, bir de kırlangıçlar ve baykuşlar." 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Genç kadının güzellik isyanı! "Dertlerimden utandım"​

Survivor Hikmet Tuğsuz sokak ortasında başcazgıra sopayla saldırdı! Görüntüler pes dedirtti

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Hikmet Tuğsuz sokak ortasında başcazgıra sopayla saldırdı! Görüntüler pes dedirtti

BİR YORUM YAPIN 0