Restoran fiyatları tepki çeken Nusret'ten şaşırtan Londra kararı!

Geçtiğimiz günlerde Londra'da bulunan restoranındaki yüksek fiyatlarla ilgili gelen tepkilerin ardından ünlü kasap Nusret Gökçe menüsüne 'uygun fiyatlı' bir öğle yemeği ekledi.

Yaptığı saltbae (tuzlama) hareketiyle tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü fenomen kasap Nusret Gökçe Londra'da bulunan restoranındaki yüksek fiyatlarla ilgili gelen tepkilerin ardından herkesi şaşırtan önemli bir değişikliğe gitti.

RESTORAN FİYATLARI TEPKİ ÇEKMİŞTİ!

Restoran fiyatlarının sosyal medyada büyük bir tepki çekmesi üzerine prestij kaybeden Nusret fiyatları aşağı çekti. Ünlü fenomen menüye 39 sterlinlik bir öğle yemeği de ekledi.

Nusret

Nusret

FİYATLARDAN DOLAYI RESTORANININ PUANI DÜŞTÜ

Gökçe, Londra'da bulunan Steakhouse'da etleri 1,450 sterline kadar satıyordu ve bazı hesaplar 37 bin sterlini geçiyordu. Ancak bu aşırı fiyatlar müşterilerin tepkisini çeken Gökçe'nin restoranının, Londra'daki restoranı en kötü dereceli mekanlar arasında yer almasına ve başkentteki 23,811 restoran içinde 20,491. sıraya düşmesine neden oldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Şarkıcı Zara'nın çekirgeyle imtihanı! Konserde neye uğradığına şaşırdı

Ata Demirer'den mal varlığına ilişkin şaşırtan açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Ata Demirer'den mal varlığına ilişkin şaşırtan açıklama!
Deniz Seki'den korkutan paylaşım! "Dua edin annemize" diyerek duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Seki'den korkutan paylaşım! "Dua edin annemize" diyerek duyurdu

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

cemil 3 ay önce

verdiği vergiler araştırılsın son günlerde devleti sömüren sömürene özellikle fenomenler acil incelemeye alınmalı

Toplam 3 beğeni

vatandaş rıza 4 ay önce

sonradan zengin olanlar hep böyledir aynı köfteci yusuf gibi fiyatları oda uçurmuş hemen hemen hafta 3 gün giderdik şimdi hiç gitmiyorum..

Toplam 4 beğeni

JetSosyete 5 ay önce

39 sterlin 1400 lira civarında. Çok uygunmuş. At hırsızları çabuk ünleniyor. Perde arkasındaki çakallara bakmak lazım.

Toplam 5 beğeni

Kemal 5 ay önce

Kendisi bu işyerlerini yönetecek kapasitede değildir . Sadece bir kasap . Arkasindaki asil güç Beyaz Türklerden oluşur onlar yönetir .

Toplam 12 beğeni

ali 6 ay önce

hırsız listesinde yer almalı restoran değil

Toplam 11 beğeni