Fulya Öztürk'ün duygulandıran Selçuk Tektaş anısı! Alişan o anıya kayıtsız kalamadı

2021 yılında koronavirüs sebebiyle genç yaşta hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajerliğini yapan Selçuk Tektaş'ın vefatı sevenlerini derinden yaralamıştı. Kardeşinin ölümünden sonra zor günler geçiren Alişan, Tektaş'ın ölüm yıl dönümü için kabristanda dua okuttu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Tektaş'ın ölüm yıl dönümünde Fulya Öztürk'ün geçtiğimiz yıllarda sunuculuğunu üstlendiği programda Selçuk Tektaş ile olan duygusal anısını anlattığı o anlar ise yeniden gündeme geldi. Selçuk Tektaş ile aynı dönemlerde koronavirüse yakalanan Öztürk geçtiğimiz yıllarda sunuculuğunu üstlenmiş olduğu "Fulya ile Umudun Olsun" adlı programda hayatını kaybeden Tektaş hakkında duygusal açıklamalarda bulundu. Öztürk, Tektaş'tan "Bunu anlatmak istememiştim ama bir şey söyleyeceğim. Benim tedavi gördüğüm odada Alişan'ın kardeşi de tedavi görmüş. Hasta bakıcılar, hemşireler, 'Fulya Hanım biz sizi çok sevdik, bir de bu odada kalan Selçuk Tektaş'ı da çok sevdik. Hiç kırmadı bizi, biz onu hiç unutmadık. Onun ölümü bizi çok etkiledi' dediler. O kadar güzel andılar ki... Ben onları ailecek çok severdim. Ben muhabirken onların restoranına köfte ekmek yemeğe giderdik. Çok iyi insanlardı. Bu kadar güzel anılıyor olmak ne kadar güzel" ifadelerini kullanarak bahsetti.

Kardeşinin ölümü ile yıkılmıştı! Alişan: Bu acının tarifi yokİLİŞKİLİ HABERKardeşinin ölümü ile yıkılmıştı! Alişan: Bu acının tarifi yok

O ANIYA KAYITSIZ KALAMADI!

Kardeşinin ölümünün yıl dönümünde Kabristan'da dualar okutan Alişan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla da kardeşini andı. Gazeteci Öztürk'ün, kardeşi için söylediği güzel sözlere kayıtsız kalamayan şarkıcı o anları sosyal medya hesabından paylaşarak şu notu düştü:

"Bugün kabristana gelen,telefonla arayan,mesaj atan herkesten Allah razı olsun.. Benim kardeşim arkasında hep güzel şeyler bıraktı,hep güzel anılıyor şükürler olsun..Bütün ölmüşlerimizin mekanları cennet olsun İnşallah..Bu anısını geçen sene programında anlatmıştı kardeşim Fulya Öztürk... Hepimizi bu anlattıklarıyla ağlatmıştı..Allah sanada güzel kalbinle İnşallah dilediğin ne varsa versin kardeşim..."

Alişan Fulya Öztürk paylaşımı

Alişan Fulya Öztürk paylaşımı

Simge Sağın kendisi için kesenin ağzını açtı! Simge Sağın’ın milyonluk yeni oyuncağı!

İLİŞKİLİ HABER

Simge Sağın kendisi için kesenin ağzını açtı! Simge Sağın’ın milyonluk yeni oyuncağı!
Dilan Polat'a eşi Engin Polat'tan anlamlı doğum günü hediyesi! Eşi Dilan Polat adına vakıf açtı

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Polat'a eşi Engin Polat'tan anlamlı doğum günü hediyesi! Eşi Dilan Polat adına vakıf açtı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0