Gazeteci Süleyman Özışık hayatını kaybetti! Süleyman Özışık kimdir?

Uzun süredir kanser tedavisi gören gazeteci Süleyman Özışık hayatını kaybetti. Işık'ın vefat haberini abisi Hadi Özışık verdi.

Yakalandığı kanser hastalığıyla bir süredir mücadele eden gazeteci Süleyman Özışık, gece yarısı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.  Özışık'ın acı haberini İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, "Innâ lillâhi we innâ ileyhi raciun. Kardeşim Süleyman Özışık'ı kaybettik." sözleriyle duyurdu.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK KİMDİR?

Süleyman Özışık, 1 Mart 1971 tarihinde Iğdır'da doğdu. Lise eğitimi de dahil olma üzere ilk eğitimini Kars'ta tamamladı. Lisenin ardından İstanbul'a gelip çalışmaya başladı. Ardından askere gitti.

Askerlik görevinin ardından gazetecilikte ilk deneyimi Akşam gazetesinde yaptığı stajla başladı. Akşam gazetesindeki 3 yıllık deneyiminden sonra Milliyet gazetesinde 7 yıl boyunca çalıştı. 2000 yılında buradaki işi ekonomik nedenlerle sonlandırılma kararı alındı.

Daha sonra kendisi gibi gazeteci olan öz abisi Hadi Özışık ile birlikte internethaber.com isimli Türkiye'nin ilk haber sitelerinden birini kurdu. Süleyman Özışık'ın bir kitabı da mevcuttur. 2015 yılında, ''7 Haziran 1 Kasım Kederden Zafere'' isimli kitabını yazmıştır ve yayınlamıştır.

Mazhar Alanson 55 yıllık dostu Özkan Uğur hakkında konuştu! Özkan Uğur'un yerine...

İLİŞKİLİ HABER

Mazhar Alanson 55 yıllık dostu Özkan Uğur hakkında konuştu! Özkan Uğur'un yerine...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0