Barış Arduç ile Gupse Özay'ın kızları Jan Asya ilk kez görüntülendi! Ailece deniz keyfi

Magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan ünlü oyuncular Barış Arduç ve Gupse Özay'ın kızları ilk defa görüntülendi. Uzun zamandır kızlarının yüzünü saklayan çift, ailece deniz keyfi yaparken yakalandı.

Deliha filminin setinde tanışan ve 2020 yılının temmuz ayında nikah masasına oturan Barış Arduç ve Gupse Özay çifti, özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan çiftlerden biri. 2022 yılının eylül ayında kızları Jan Asya'yı kucaklarına alarak anne baba olmanın heyecanını yaşayan çift, kızlarının yüzünü uzun bir süre saklıyorlardı. Geçtiğimiz günlerde kızlarının kime benzediği sorularına "Karıma aşığım, kızımın karıma benzemesi benim için müthiş bir şey." cevabını veren Barış Arduç eşine olan sevgisini bir kez daha dile getirmişti. Özel hayatlarını gizli yaşayan çiftin kızları oldukça merak ediliyordu. Çiftin kızları Jan Asya ilk kez görüntülendi.

Barış Arduç ve Gupse Özay

Barış Arduç ve Gupse Özay

Barış Arduç eşi Gupse Özay ile karesini paylaştı! Eşi ile ilk paylaşımıİLİŞKİLİ HABERBarış Arduç eşi Gupse Özay ile karesini paylaştı! Eşi ile ilk paylaşımı

YÜZÜ İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!

Deliha'dan sonra yer aldığı Kiralık Aşk dizisindeki Ömer İplikçi karakteriyle büyük beğeni toplayan Barış Arduç ve Gupse Özay'ın birliktelikleri çok konuşulmuştu. Eleştirilere rağmen birlikteliklerini sürdüren ve bu birlikteliklerini evlilik ve çocukla taçlandıran çiftin kızları da bir hayli merak konusu olmuştu. Kızlarının yüzünü sosyal medyada daha önce hiç paylaşmayan çift, kızlarıyla birlikte Çeşme'de objektiflere yakalandı. Ailece deniz keyfi yapan çiftin eğlenceli halleri dikkat çekerken ilk kez görüntülenen kızları Jan Asya ilgi odağı oldu. Çiftin kızlarını ilk defa görenlerden bazıları "Anneye de babaya da benziyor" yorumlarını yaparken bazıları ise "tıpkı babası" yorumunu yaptı. İşte Barış Arduç ile Gupse ÖZay çiftinin kızları;

Jan Asya

Jan Asya

Barış Arduç ile Gupse Özay kızları

Barış Arduç ile Gupse Özay kızları

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in kazancı dudak uçuklattı! Bölüm başı...

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in kazancı dudak uçuklattı! Bölüm başı...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0