Buçe Buse Kahraman fenomen dizi Yalı Çapkını'na veda ediyor!

Ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını'nda başrollerden biri olarak yer alan genç oyuncu Buçe Buse Kahraman diziye veda ediyor. Kahraman, sezon finali yapan dizinin yeni sezonunda yer almayacak.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Gülçin Santıroğlu, Çetin Tekindor ve Gözde Kansu gibi hem genç ve yetenekli hem de usta oyuncuların yer aldığı sevilen dizi Yalı Çapkını'nda yaprak dökümü devam ediyor. Sezon finaline giderek ekranlara kısa bir süre ara veren dizi yeni sezona birçok veda ile giriş yapacak. Dizide Saffet rolüyle yer alan Ediz Akşehir ile Tarık karakteri ile yer alan Baran Bölükbaşı'nın ayrılık haberinin ardından dizinin Pelo'su olarak bilinen genç oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın da diziye veda edeceği öğrenildi.

Yalı Çapkını Pelo

Yalı Çapkını Pelo

Fenomen dizi İLİŞKİLİ HABERFenomen dizi "Yalı Çapkını"nda dengeler değişiyor! O isimler diziye veda ediyor

YENİ PROJE İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yeni sezona başlamak için gün sayan dizide, oynadığı karakter ile sezona damgasını vuran Buçe Buse Kahraman dizinin kadrosundan ayrıldı. Kadrodan apar topar ayrılan ve henüz herhangi bir açıklamada bulunmayan genç oyuncunun ayrılık sebebi ise henüz bilinmiyor. Fakat Kahraman'ın yeni projeler için görüşmelere başladığı söyleniyor.

Buçe Buse Kahraman

Buçe Buse Kahraman

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

BKM ekibinden Tamer Karadağlı'ya çirkin gönderme!

Acun Ilıcalı'dan kızı Leyla'ya doğum günü mesajı! 'Doğum günü hediyesi uçak mı?'

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan kızı Leyla'ya doğum günü mesajı! 'Doğum günü hediyesi uçak mı?'
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0