BKM ekibi Tamer Karadağlı'ya çirkin gönderme yaptı! Şükriye Tutkun açtı ağzını yumdu gözünü

BKM'ne mensup bir kaç oyuncu Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanmasını protesto etmek için havlama taklidi yaptı. O görüntüleri gören Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun tepki gösterdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan Resmi Gazete'de dikkat çeken bir isim yer aldı. Resmi Gazete'deki karara göre Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı. Karadağlı hakkındaki gelişme meslektaşlarını rahatsız etti.

Bir araya gelen 4 BKM oyuncusu Tamer Karadağlı'nın rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisindeki repliklerini canlandırarak "Tamer Karadağlı müdür olduktan sonra Devlet Tiyatroları provaları" notuyla Instagram hesaplarından yayınladı. Oyuncuların Karadağlı ile dalga geçtiği video, kullanıcıların tepkisini çekti. Oyuncular için "Sizin 2 kat yaşınızdaki usta oyuncuyu tiye almak size yakışmadı" ve "Sizin sahneye çıkmanız yasaklansın" yorumları yapıldı.

İŞTE BKM OYUNCULARININ ÇEKTİĞİ ÇİRKİN GÖNDERME:

ŞÜKRİYE TUTKUN'DAN BKM OYUNCULARINA TEPKİ!

Türk Halk Müziği'nin usta isimlerinden Şükriye Tutkun o görüntüleri görünce açtı ağzını yumdu gözünü. Tutkun X hesabından; "Gerçekten hiç hoş değil çok çirkin izlemeye dayanamadım, utandım.  Meslektaşlarına bu saygısızlığı yapanlardan ne beklenir?

Ne kadar basitleşmişiz, hiç üşenmeden kurgulayıp itibarsızlaştırmaya çalışmaları na inanamıyorum.  İnadına herkes daha da çok seviyor Karadağlı’yı." diyerek tepki gösterdi. 

PARTNERLERİNDEN DESTEK GELDİ!

Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmasının ardından eski rol arkadaşı Pınar Altuğ ve yeni partneri Nefise Karatay'dan paylaşım gecikmedi. Instagram hesabından paylaşım yapan Altuğ "Yeni görevinde başarılar diliyorum canım" derken Karatay da "Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevini yürekten kutluyorum! Her işinde olduğu gibi bu işinde de en iyisini yapacağına eminim. Yolun açık olsun! Daha nice başarılara Tamerciğim" ifadelerini kullandı. 

REHA ÖZCAN'DAN TEPKİ!

Tamer Karadağlı'nın yeni görevine bazı ünlü isimlerden tepki geldi. Oyuncuyu göreve layık görmeyen Hayal Köseoğlu, Reha Özcan, Ayşenil Şamlıoğlu ve Berna Laçin'den sitem dolu paylaşımlar geldi. Usta oyuncu Reha Özcan, X hesabından yaptığı paylaşımda "Hayatı boyunca iki kere tiyatroya giden biri bu atamayı yapamaz. Hayatı boyunca iki önemli festival gören, atayana, atanana atta der. Hep yapılmaması için mücadele edenlerin zaferi ile geçti hayatım. Başarılarım işte sadece bu tanıklıklarım. Biraz pamuk bahtımıza" dedi.

HAYAL KÖSEOĞLU: ŞAŞKINLIKLAR İÇERİSİNDEYİM!

Oyuncu Hayal Köseoğlu ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Samimiyetle soruyorum: "Benim 2016'da mezun olup daha fazla tiyatro oyununda oynamış (Tamer Karadağlı 92'den beri 6 oyunda oynamış) ve daha fazla tiyatro oyunu yönetmiş (Tamer Karadağlı 0 oyun yönetmiş) arkadaşım var. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmak için belli bir niteliğe ihtiyaç olması gerekmez mi? Şaşkınlıklar içerisindeyim." Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ise "Tövbe tövbe… Kurumu adım adım bitirdiler" dedi.

İbrahim Büyükak'tan uzmanlara esprili isyan: "10 bin adım yerine 4 bin adım yeterliymiş"

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Büyükak'tan uzmanlara esprili isyan: "10 bin adım yerine 4 bin adım yeterliymiş"
Bakan Nuri Ersoy'dan Tamer Karadağlı'ya anlamlı ziyaret!

İLİŞKİLİ HABER

Bakan Nuri Ersoy'dan Tamer Karadağlı'ya anlamlı ziyaret!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 29

ali 8 ay önce

Aldığı yurtiçi veya yurtdışı ödülde sorunların çözüm mecrası olmayan ödül konuşmasında ülkesini kötüleyen biri olmayacağına emin olmamız yeterli.

Toplam 2 beğeni

Onuncu Köy Yolcusu 8 ay önce

Atanan, kendi mahallelerinden olsa tebrik yağdıracaklardı. Hem de hiç vasıflarına filan bakmadan. Canım memleketim halkına yabancı, kalbi kin ve nefret dolu hazımsız sanatçı bozuntularının işgaline uğramış ne yazık ki.

Toplam 2 beğeni

Bülent 8 ay önce

it ürür kervan yürür.

Toplam 5 beğeni

Cevdet 8 ay önce

Yadırgamadım. Yaratıklar, soylarına soplarına kan ve mayalarına uygun davranmışlar.

Toplam 4 beğeni

isa 8 ay önce

devlete ait hiçbir yerde terörist yetişmemeli.

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun