Bakan Nuri Ersoy'dan Tamer Karadağlı'ya anlamlı ziyaret!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan Tamer Karadağlı'yı ziyaret etti. Ersoy, yeni sezonda sahnelenecek temsiller hakkında bilgi aldı.

20 gün önce Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararına göre tiyatro ve sinema oyuncusu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Devlet Tiyatroları'nda Karadağlı ile bir araya gelerek yeni sezonda sahnelenecek temsiller hakkında bilgi aldı, kostüm hazırlık çalışmalarını inceledi.

İstifa dalgasında yalan rüzgarı! Tamer KaradağlıİLİŞKİLİ HABERİstifa dalgasında yalan rüzgarı! Tamer Karadağlı'yı hedef alanların planı elinde patladı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen oyuncu seçimlerini de izleyen Ersoy, sanatçılara başarı diledi. 

Bakan Ersoy ziyareti sırasında çekilen kareleri şu sözlerle sosyal medya hesabından paylaştı: "Devlet Tiyatroları İrfan Şahinbaş Sahnesi'nde Genel Müdürümüz Tamer Karadağlı'dan yeni sanat sezonunda sahnelenecek temsillere ilişkin bilgiler aldık. Yeni sezon yaklaşırken tiyatrolarımızdaki heyecana ortak olduk."

BKM ekibi Tamer Karadağlı'ya çirkin gönderme yaptı! Şükriye Tutkun açtı ağzını yumdu gözünü

İLİŞKİLİ HABER

BKM ekibi Tamer Karadağlı'ya çirkin gönderme yaptı! Şükriye Tutkun açtı ağzını yumdu gözünü
Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan Tamer Karadağlı'ya destek!

İLİŞKİLİ HABER

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan Tamer Karadağlı'ya destek!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

ali 8 ay önce

Bu ülke kimlere kaldı... Muhafazekar bir adam bulunamamış..

sultan 8 ay önce

TAMER BEY hayırlı olsun güzel iyi işler bekleriz şu tam tamcıların nefesini bir güzel kesmen dilegi ile

Toplam 2 beğeni